Trädlyckevägen 7 / Trädlyckan / Varberg

Fin trea i toppskick!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 967 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2018-03-29. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Atle 2 har blivit en populär förening vilket har sina självklara anledningar. Utöver bekvämligheter så som gym och bastu vilka föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja utan kostnad uppskattas också närheten till centrum och kringliggande badvikar som du lätt tar dig till på cykel.
Nu har vi glädjen att förmedla en fin bostadsrätt på tredje våning. Lägenheten har genomgående ljusa väggar, ett vitlaserat ekgolv och en öppen och ljus planlösning som bjuder in till sociala stunder. Från lägenheten tar du dig enkelt ner till det underliggande garaget som nås enkelt och smidigt med hiss.
Varmt välkommen på visning för att uppleva denna härliga bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration