Träslöv 65

Träslöv 65

Slutpris

3 300 000 kr


Träslöv— Varberg

Träslöv 65


Slutpris
3 300 000 kr

Träslöv— Varberg

En charmig pärla på landet!

Drömmer du om en mysig fastighet på landet men vill ändå har närheten in till stan? Kika hit! Här får du ett charmigt gulmålat hus med vita knutar, röd klassisk uthusbyggnad, milsvid utsikt över åkrar och ängar samtidigt som du inte har mer än ca 5 km in till Varbergs centrum. Att man inte är längre från stan är lätt att glömma när man strosar runt på den stora tomten och njuter av lantlivet eller sitter på altanen med ostbrickan och plockar ner vindruvsklasen direkt från vinrankan som breder ut sig. För dig som gärna åker kollektivt finns busshållplats finns precis utanför fastigheten.

Vi kliver in genom pardörrarna till den rymliga entréhallen med klinkergolv för att sedan ta oss vidare in i huset där vi möts av den öppna spisen med brasinsats som sprider en skön värme. Allrum och vardagsrum har charmigt trägolv och härifrån når man det inglasade uterummet där man gärna sitter länge och blickar ut över de natursköna omgivningarna. Kök och matplats som har en lantlig touch har fönster ut mot tre olika håll vilket skapar ett ljust och härligt rum. Stort helkaklat badrum med dusch och även hörnbadkar med sköna bubblor. En trappa upp finns möblerbar hall, tre sovrum och toalett. Tvättstugan hittar du i källaren.

Den stora ladugården ger dig massa möjligheter, idag finns där t.ex en replokal. Dessutom finns ett äldre garage och ett gammalt brygghus. Flaggstången står redo för festliga högtider.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
100/25 kvm
Driftkostnad
43 581 kr/år
Tomtarea
3 462 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-27

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Träslöv såldes av oss 2024-06-27. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Träslöv.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.