Lesses väg 6 / Skällåkra / Väröbacka / Varberg

2 stugor på stor friköpt tomt i mysigt & havsnära område

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
32 kvm
Driftkostnad
14 434 kr/år
Tomtarea
1 013 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lesses Väg såldes av oss 2020-06-24. Se alla våra försäljningar i Väröbacka samt även på Lesses Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skällåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett härligt stugkoncept med stor träaltan som föbinder stugan och gästhuset. Här bjuds på ett inbäddat och insynsskyddat läge intill skogsdunge och med närhet till havet och badplats och sandstrand vid Videberg hamn och Båle Strand i Bua. Här finns idag 2 stugor med 2 sovrum med upp till 6 sängplatser. Röda stugan om 32 kvm och vita stugan som är 20 kvm med pentry och helkakat badrum. Stor trädgårdstomt med självgående gräsklippare som ingår i köpet. Gott om plats för barnen att spela fotboll, ha studsmatta mm. Kommunalt vatten med fri vattenförbrukning via samfällighetsförening. Fiber finns indraget. Goda utbyggnadsmöjligheter finns, byggrätt 60 kvm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.