Gränsvägen 18

Gränsvägen 18

Slutpris

3 275 000 kr


Veddige— Varberg

Gränsvägen 18


Slutpris
3 275 000 kr

Veddige— Varberg

Trivsam villa med skön utemiljö och insynsskyddad baksida!

Välkommen till denna fina 1-plansvilla som har en ljuvlig baksida mot litet naturområde med upplyst motionsslinga och som ligger med ett lugnt läge långt in på en återvändsgata i utkanten av samhället.

Här finns mycket av det som många efterfrågar, eller vad sägs om ett ljust kök med köksö och stor matplats med sprakande braskamin och utgång till inglasat uterum? Här får du även helkaklat badrum med badkar plus separat utrymme med dusch och bastu där man gärna kopplar av med fredagsölen. Fin och rejäl tvättavdelning med dörr direkt ut till trädgården och du når även garaget här igenom.

För dig som redan har ett stort odlingsintresse eller till dig som bara kommit så långt som till drömmen om att kunna odla dina egna grönsaker och bär har säljaren skapat en underbar plats för att så och skörda. Härliga odlingsbäddar där berg i dagen fint ramar in och med de fantastiska odlingsmöjligheter som vi har här i växtzon 1 får du stora chanser till att odla och plantera spännande växter. Förresten så ligger pumpan till halloween redan här ute och väntar! Stor, underbar altan med pergola där vinrankan klättrar upp och både äpple och plommonträd finns på tomten.

I Veddige finns flertalet förskolor samt grundskolan Vidhögeskolan som är en F-9 skola. Vidare finns även dagligvarubutik, vårdcentral och folktandvård, ishall, simhall, Veddige Idrottsplats m.m. Här finns även bra bussförbindelse in till Varberg.

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea/biarea
133/28 kvm
Driftkostnad
52 941 kr/år
Tomtarea
819 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-11

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Gränsvägen såldes av oss 2021-10-11. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Gränsvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.