Svenljungavägen 20

Svenljungavägen 20

Slutpris

1 950 000 kr


Vinberg— Falkenberg

Svenljungavägen 20


Slutpris
1 950 000 kr

Vinberg— Falkenberg

I Vinbergs samhälle ligger denna stora familjevilla på 117 kvm boarea och 132 kvm biarea fördelade på 8 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Villan har löpande renoverats med bland annat nytt kök, nytt tak, nya ytskikt och installation av täljstenskamin. På entréplanet finns en stor matplats med öppen spis och öppen planlösning mot köket, vardagsrum, tv-rum, två sovrum och badrum. I souterrängplanet finns ett mysigt allrum med täljstenskamin som nyligen renoverats, sovrum, klädkammare, dusch, toalett och bastu, matkällare, tvättstuga och rymligt garage med förrådsdel. Trädgården är välskött med mycket gräsmatta och vackra stensättningar. På tomten finns även ett stort uthus, perfekt för den egna verksamheten eller till förvaring. Välkomna!


Referensnummer
32 773
Boarea/biarea
117/132 kvm
Driftkostnad
27 732 kr/år
Tomtarea
1 180 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan i souterräng (vindsutrymme finns)
Såld
2014-10-21

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Svenljungavägen såldes av oss 2014-10-21. Se alla våra försäljningar i Vinberg samt även på Svenljungavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.