Din mäklare i Falkenberg

Mäklarhuset FalkenbergBesöksadress

Nygatan 32 311 30 Falkenberg

På kontoret är vi numera 5 drivna kvinnor som gör allt för att överträffa våra kunders förväntningar!
Vi har två rutinerade mäklare som har varit med länge! Johanna Knutsson och Angelica Johansson som tillsammans har över 40 års erfarenhet. Vi har mycket god kännedom om Falkenberg och dess omnejd. De kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt och vi är helt övertygade om att du kommer tycka vi gör ett bra jobb med vårt sätt att sköta din fastighetsaffär - en av livets viktigaste affärer oavsett om du ska köpa eller sälja.

Vi kan Falkenberg!

Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter, mindre gårdar, hyresfastigheter samt nyproduktion. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag, fyll i formuläret här på hemsidan eller kom förbi Nygatan 32 på en kaffe!

Varmt välkommen till Mäklarhuset i Falkenberg!
Johanna, Angelica, Linda, Julia och Janna

Mäklaruhset Falkenberg
Mer från oss

Mäklare & medarbetare


Johanna Knutsson
Fastighetsmäklare
VD / Certifierad nyproduktion
Talar även engelska, tyska.
Nästa lediga tid:

Angelica Johansson
Fastighetsmäklare
/ Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.
Nästa lediga tid:

Hitta till oss


Mäklarhuset Falkenberg Nygatan 32 311 30 Falkenberg

Öppettider


Måndag - Torsdag 9.00 -17.00
Fredag 9.00 - 16.00

Välkommen in till oss för att diskutera ditt boende!

Letar du mäklare i Falkenberg?


Våra mäklare i Falkenberg hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. Vi hjälper dig genom hela processen, från första mötet fram till dess att din bostad är såld.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Varmt välkomna Mäklarhuset Falkenberg!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.