Sök Meny
Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Din mäklare i Falkenberg

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Falkenberg

Välkommen till oss på Mäklarhuset. Vi kanske inte är störst i stan men vi gör allt för att våra kunder ska fortsätta att vara Sveriges mest nöjda kunder (8 år i rad än så länge enligt SKI).
Vårt lokala team kompletterar varandra på ett ypperligt sätt och vi är övertygade om att du kommer bli nöjd med vårt sätt att sköta din fastighetsaffär.
Johanna, Angelica och Katarina börjar bli inventarier i staden medan Alex och Martin tillkommit det senaste året och bidrar med den manliga färgringen på kontoret.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om Falkenberg. Flera av oss är födda och uppvuxna här vilket gör att vi har bra koll på allt ifrån skolor, förskolor och föreningsliv till affärer, promenadstråk och lokala kommunikationer.

Våra mäklare kan Falkenberg

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vi vill att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.
Vi på Mäklarhuset står för ett nära engagemang med kunden och en personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset haft landets mest nöjda kunder 8 år i rad enligt SKI (Svenskt kvalitetsindex).

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, mindre gårdar, tomter samt nyproduktion. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedan och kontakta oss idag så hjälper vi dig. Eller kom förbi Nygatan 32 på en kaffe!

Varmt välkomna!
Angelica, Johanna, Alex, Katarina och Martin

Falkenberg

Nygatan 32
311 30 Falkenberg

Måndag - Torsdag 9.00 -17.00
Fredag 9.00 - 16.00

Välkommen in till oss för att diskutera ditt boende!

Tel: 0346-825 00

falkenberg@maklarhuset.se

Mäklarhuset Falkenberg har 4,8 av 5 i betyg enligt 149 av sina kunder

Läs vad våra kunder tycker om oss
Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Boka fri värdering