Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Falkenberg

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Falkenberg

Välkommen till oss på Mäklarhuset. Vi kanske inte är störst i stan men vi gör allt för att våra kunder ska fortsätta att vara Sveriges mest nöjda kunder.
Vårt lokala team kompletterar varandra på ett ypperligt sätt och vi är övertygade om att du kommer bli nöjd med vårt sätt att sköta din fastighetsaffär.
Johanna, Angelica och Katarina börjar bli inventarier i staden medan Alex de senaste åren bidragit med den manliga fägringen på kontoret. Efter hösten kommer dessutom ytterligare en Alex (Fallström) som studerar till mäklare.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om Falkenberg. Flera av oss är födda och uppvuxna här vilket gör att vi har bra koll på allt ifrån skolor, förskolor och föreningsliv till affärer, promenadstråk och lokala kommunikationer.

Våra mäklare kan Falkenberg

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Falkenberg drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter, mindre gårdar och nyproduktion. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag, fyll i formuläret ovanför eller kom förbi Nygatan 32 på en kaffe!

Varmt välkommen till Mäklarhuset i Falkenberg!
Johanna, Angelica, Alex, och Katarina

Falkenberg

Nygatan 32
311 30 Falkenberg

Måndag - Torsdag 9.00 -17.00
Fredag 9.00 - 16.00

Välkommen in till oss för att diskutera ditt boende!

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Falkenberg har 4,9 av 5 i betyg

Läs våra 310 omdömen
Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering