Angelica Johansson - mäklare i Falkenberg

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (28 omdömen)
4,9 av 5 i betyg på Reco (145 omdömen)

Definitionen av en nöjd kund är en som varmt rekommenderar mig vidare. Ett återkommande ord som mina kunder använder om mig är professionell. Jag tycker att jag har världens bästa jobb och är väldigt noggrann i alla mina affärer.

Jag kan Falkenberg!

I 30 år har jag bott i Falkenberg så ni kan förstå att jag trivs! Född och uppvuxen på Fajans medans jag numera bor på Kristineslätt innebär att jag bott på både "rätt" och "fel" sida av ån, vilken sida som är vilken är dock en definitionsfråga. När jag inte är ute och träffar kunder, håller i visningar eller deltar på besiktningar hittar ni mig allt som oftast med ett padelracket i handen!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Angelica Johansson Fastighetsmäklare
Angelica Johansson

Fastighetsmäklare / / Certifierad nyproduktion

Kontor: Falkenberg
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
4,9 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Falkenberg har 4,9 av 5 i betyg

Läs våra 365 omdömen
Mina tidigare försäljningar

Visa fler