Johanna Knutsson - mäklare i Falkenberg

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (27 omdömen)
4,8 av 5 i betyg på Reco (128 omdömen)

För ca 25 år sedan kom jag in i denna spännande bransch och blev upplärd av de allra bästa mäklarna i Falkenberg. När de drog sig tillbaka drev jag vidare bolaget själv och det gör jag än idag. Varje affär är unik och jag och mina medarbetare gör vårt bästa varje dag i alla våra fastighetsaffärer!

Om mig som mäklare

Min förhoppning är att du som kund ska kunna lita helt och hållet på mig som mäklare och min guidning i försäljningen ni har framför er, en process som man kanske bara gör några få gånger i livet. Med era önskemål och drömmar och med min noggrannhet, rutin och trygghet är jag övertygad om vi kan lyckas så att inte bara ni som säljare, utan även er framtida köpare, känner sig nöjda.

Hör av er för en fri värdering

Välkommen att bjuda hem mig om du funderar på att sälja, eller ring om du känner för att ventilera dina tankar om huruvida det är läge att sälja eller inte!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Johanna Knutsson Fastighetsmäklare
Johanna Knutsson

Fastighetsmäklare / VD / Certifierad nyproduktion

Kontor: Falkenberg
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
4,8 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Falkenberg har 4,9 av 5 i betyg

Läs våra 365 omdömen
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler