Sjöhemsvägen 221 / Ås / Krokom / Nyproduktion

EXKLUSIV ARKITEKTRITAD VILLA

Utgångspris
8 500 000 kr
Boarea/biarea
ca 200/12 kvm
Driftkostnad
29 000 kr/år
Totalareal
900 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

Vem bor här? För dig som inte nöjer dig med vad som helst kan vi nu erbjuda denna spektakulära och exklusiva villa som inte går att beskriva i ord utan måste upplevas! Här bor du med vattnet och skogen som tavla och livskvalitet och lugn som din bästa vän. Huset är minutiöst uppfört i 1-plan med souterrängvåning och takterrass utav en av Östersunds mest framstående arkitekter. Allt är genomtänkt in i minsta detalj och huset kallas för "Villa Silver". Får man inte lite känslan av att James Bond, Bruce Wayne (aka Batman) eller någon annan superhjälte skulle bo här?

Enbart husets placering på tomten är noga uttänkt bland annat från dess estetik och energisynpunkt - hur dess underhållsfria fasad ska smälta in i omgivningen under årets alla årstider samt att dess lyckliga ägare även liggandes på golvet skall kunna njuta av den fantastiska vyn över skog, fjäll och sjö. Energismarta Villa Silver tar vara på naturens egna resurser med fönster placerade för minsta energiåtgång och mesta möjliga utsikt vars storslagenhet du även slås av på takterrassen som är en av husets tre uteplatser. Allt är monterat och specialbeställt utan synliga fönster-/dörr- karmar och lister som annars kan störa husets linjer och design.

Detta mästerverk erbjuder även ett kök med gott om förvaring, uppsikt över husets tomt på både fram och baksida, eldstad och självklart även en vinkyl. Master bedroom ensuite har platsbyggd sänggavel med infälld belysning och en walk-in-closet. I souterrängplan finner du förutom allrummet ytterligare tre sovrum samt ett fantastiskt spa med bastu och utgång till tomten. Vanligt är att dagens nyproduktion har dåligt med förvaring men inte heller denna detalj har undkommit arkitekten till Villa Silver utan här har du gott om förvaringsmöjligheter. Förutom en mängd garderober finns inte mindre än tre förråd. Utöver detta erbjuds en carport med plats för tre bilar med himlen som tak.

Generösa fönsterpartier från golv till tak skapar en flytande gräns mellan ute och inne med en magnifik utsikt över vattnet och de grönskande omgivningarna.
Arkitekten hoppas även på en ändring av detaljplan och att förhoppningsvis även kunna erbjudan gemensam brygga och båtplats vid Storsjöns strand.
Surfa gärna in på Instagram @Villa_silver för fler bilder.

Letar ni något utöver det vanliga finns inget bättre än detta!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för en privat visning och för mer information

Bilder
Sponsrade länkar
Här är Sjöhemsvägen 221
Välkommen in!
Husets hjärta - det fantastiska köket med vardagsrum innanför.
Köket är välplanerat med gott om förvaring och där allt går ton i ton i ljusgrått och svart.
Gott om arbetsyta vid fönster med nedfälld ho samt integrerad diskmaskin.
När disken tas omhand kan man samtidigt se ut mot husets entré och innergården på framsidan.
Köksön har spishäll samt praktisk extra lite ho.
Medan potatisen kokar på plattan är detta utsikten man avnjuter.
Matplatsen. I bakgrunden skymtar integrerat kyl- och frysskåp samt inbyggd vinkyl, mikro och ugn.
Från vardagsrummet mot köket och matplatsen. I högra hörnet syns kaminen som kan avnjutas både från köket och vardagsrummet.
Vardagsrum ett fantrastiskt ljusinsläpp via de karmfria fönstren som gör att de känns som öppningar rakt ut i naturen.
Vyn mot sjön från vardagsrummet
Visa alla 39 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Entréplan
Souterrängplan
Etage +1. Takterrass.
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Inledning
  Endast ett stenkast från Storsjöns strand med milsvid utsikt över både vattnet och fjällvärlden ligger denna helt unika och arkitektritade villa kallad "Villa Silver". Huset är beläget i ett område som av säljaren och arkitekten till mästerverket kallas "Silverstrand" vars namn uppkommit när solens ligger på bakom Oviksfjället och skapar ett silversken upp på stenarna på stranden.

  Huset är platsbyggt med högt materialval och flera specialanpassade detaljer. Dess motsvarighet vågar vi påstå inte finns att hitta i Jämtland med omnejd.

  Via avskild väg kommer ni fram till huset. Allt ligger mycket privat och känner man inte till området kan det bli svårt att hitta hit. På framsidan av huset finns gott om plats att parkera bilen. Huset är placerat med bästa tänkbara läge för att man ska kunna njuta så mycket som möjligt av solen och utsikten.
 • Hall (Entrévåningen)
  Skyddad av glastaket kliver du här ur bilen och går direkt in huset utan att bli blöt av regn och snö. Trevlig hall med plats för gömd avhängning i garderob direkt till höger. Hallen har spaljé med infälld LED-belysning mot trappan samt hatthylla. Till vänster välkomnas ni sedan av utsikten och stiger in i husets hjärta - köket.
 • Kök (Entrévåningen)
  Det exklusiva köket är platsbyggt och egendesignat i sobert grått och svart. Köket rymmer mycket förvaring, med lådor från Blüms exklusivaste serie Legrabox och påkostade handtag från Buster+Punch. Utmärkt köksbänk med gott om arbetsyta och nedfälld diskho med fönster ovan, ut mot husets entré. Här finns även husets diskmaskin integrerad. Den härliga köksön är perfekt extra yta vid gemensam matlagning eller att samlas kring och ta en fördrink. Köksön har infällda eluttag, spishäll med frihängande fläktkåpa ovan samt en praktisk liten vask. Integrerad separat kyl och frys samt vinkyl, ugn och mikro finns i arbetshöjd längs med kortväggen som avskärmar köket mot vardagsrummet. På samma vägg finns en öppen spis med insatskassett som syns från både kök och vardagsrum. Framför köksön finns plats för matbord och stolar vid det gigantiska fönster som öppnar upp mot omgivningen.
 • Vardagsrum (Entrévåningen)
  Som en förlängning av köket finner ni vardagsrummet som har gott om plats för soffa och TV. Uppkrupen i soffan avnjuter du även härifrån en sprakande eld i kaminen. Ett fönster ut mot naturen mot öster liknar en tavla ovan soffan och en glasdörr där handtaget uppfattas sväva i luften leder ut till altan som vetter mot sydöst där morgonkaffet med fördel avnjuts med fin utsikt mot vattnet och fjällvärlden. Platsen för TV:en är även den noga utvald med integrerade och gömda anslutningar för att undkomma osmickrande kabeldragningar.
 • Toalett (Entrévåningen)
  Från hallen i våningsplanet nås en gästtoalett med portugisisk kalksten (Azulvalverde) på både väggar och golv. Toaletten inrymmer en vägghängd wc samt ett litet skåp med en mindre handfatsskål och spegel ovan. Den snygga belysningen är från Buster+Punch.
 • Master bedroom Ensuite (Entrévåningen)
  I entréplan finns även ett fantastiskt härligt sovrum med eget badrum i anslutning. Här kan du i lugn och ro vakna och se ut över vidderna utanför. Rummet har platsbyggd sänggavel med infälld LED-belysning samt sänglampor från Buster+Punch. Från båda sidor bakom sänggaveln nås sedan en Walk-in-closet med hel garderobsvägg.

  Det privata badrummet integreras med sovrummet via en vägg i delvis glas och nås via en skjutdörr. Dusch och wc är dock gömd bakom en heltäckande vägg. Inredning med duschvägg i glas med takdusch, vägghängd wc samt handfatsmöbel med handfatsskål i rostfritt stål och spegel ovan. Belysning via LED-spot i taket och hängande belysning från Buster+Punch.
 • Tvättstuga och förvaring (Entrévåningen)
  För att vardagen ska flyta på praktiskt finns i samma våningsplan även tvättstugan lättillgängligt. Rummet är inrett med kakel och klinker i ljust grått, praktisk arbetsbänk med nedfälld ho och blandare i vitt. Maskinellt utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Samsung. Från rummet finns en glasdörr ut för att möjliggöra torkning av tvätt under tak.

  Via tvättstugan nås även ett förråd.
 • Trappa upp (Etage +1)
  En trappa upp tar er till ett mindre utrymme med stort fönsterparti och en fantastisk utsikt. En perfekt plats för att komma undan lite, reflektera, samla tankarna och meditera. Här ryms precis en läsfåtölj eller ett mindre skrivbord. En fin dörr tar er ut till taket som med fördel kan användas till takterrass.
 • Allrum (Souterrängplan)
  Sedan en trappa ned från entréplan finner du i souterrängplan ett allrum som med fördel blir barnens eget vardagsrum/gameingroom eller varför inte hela familjens privata myshörna och kryp in. Rummet har infällda LED-lampor i taket och härifrån finns även en dörr ut till uteplats på trätrall (under uppförande) och tomten.
 • Sovrum 1 (Souterrängplan)
  Detta sovrum i souterrängplan är större än de övriga två och planerat så att möjlighet finns att som ägare även ha ett master bedroom i denna plan om det skulle passa bättre. Detta rum har också det ett karmlöst fönster samt plats för förvaring i hel garderobsvägg.
 • Sovrum 2 (Souterrängplan)
  Trevligt sovrum med stort karmlöst fönster och utsikt mot tomten och vattnet.
 • Sovrum 3 (Souterrängplan)
  Trevligt sovrum likvärdigt det innan med stort karmlöst fönster och utsikt mot tomten och vattnet.
 • Förvaring (Souterrängplan)
  Hallen på denna våning rymmer mycket förvaring. Längs med en del av husets långsida in mot souterräng finns gott om förvaring i garderobsvägg bestående av inte mindre än 11 stycken garderober. Här finns även ett förråd under trappan samt ett teknik- och maskinrum.
 • Spa - Badrum (Souterrängplan)
  Sist men inte minst, rummet som får oss att tappa andan. Man känner riktigt hur lyxen och komforten gör sig påmind. Med Japan och Yasuragi som inspiration kallar arkitekten det för "Grottan". Och ja, det är murrigt, mysigt och tyst. En känsla av lugn infinner sig. Ett varmt bad här med endast tända ljus som sällskap gör även detta utrymme till ett av husets platser för återhämtning och reflektion. Detta magnifika spa rymmer förutom badkar även en duschplats med glasvägg och bastu. Rummet har en fondvägg i asppanel som sedan går igen i inredningen till bastun som är av högsta kvalitet. Den har tex infälld LED-belysning i glasvägg in till bastun, snyggt bastuaggregat från Huum som också är GSM-styrt vilket innebär att du under turen med långfärdsskridskor på Storsjöns is kan sätta på bastun så den är uppvärmd till du kommer hem. I övrigt är rummets golv, väggar, tak och även insidan av dörren klädd i stenfanér. Från badrummet nås självklart även altanen (under uppförande) samt tomten.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  ca 200 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Biarean avser den angränsande förrådsbyggnaden som nås utifrån.
 • Biarea:
  12 kvm
 • Rum:
  6 (4 sovrum)
 • Fastighetsbeteckning
  KROKOM HÅLLSKAVEN 2:13 - under avstyckning
 • Tillträde:
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  1 plan samt soutterrängplan och takterrass
 • Byggnadsår:
  2019
 • Grund
  Betongplatta på mark (radonsäkrad)
 • Stomme:
  Trä
 • Bjälklag:
  Limträ
 • Fasad
  3 mm Cortenstål (underhållsfri fasad)
 • Takbeklädnad
  Tätskiktsmatta Kerabit 5200 T
 • Fönster
  2-glasfönster samt 3-glas i altandörrar och öppningsbara fönster
 • Ventilation
  Styrd till- och frånluft med värmeåtervinning Nibe ERS 10-400
 • Skorstenstyp:
  Skorsten av plåt
 • Vatten:
  Kommunalt vatten
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Bergvärmepump med vattenburen golvvärme i platta och bjälklag samt kamin Contura I51. (Borrhål ca 178 m aktivt djup. )
  Ålder: 2018
  Märke på värmeanläggning: Nibe F1255
 • El, stammar
  Villa silver är utrustad med ett smart elsystem. Via appen i din smartphone kan du visa och få tillgång till alla KNX-styrda funktioner i fastigheten såsom: belysning, markiser, värme, kontroll och visning av kamerabilder (med zoom funktion). Du kan också få en överblick av faktisk energiförbrukning. Varje användare välja egna favoriter och appen innehåller även en sökfunktion för att snabbast möjligt hitta den grupp man vill styra eller övervaka.
  Till exempel går alla strömbrytare att anpassas till önskad funktion med "nattbelysning", "bortrestbelysning", "vinterbelysning".

  All fast belysning ingår i köpet.
 • Renovering Omarbetning etc
  Allt nytt och platsbyggt samt uttänkt in i minsta detalj, bygget påbörjades för ca 3 år sedan.
Energideklaration
 • Beskrivning
  Då huset är nyproducerat kan inte en rättvisande bild av huset ges förrän det varit i bruk i 1 år.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet:
  Fiberanslutning.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Tre magiska uteplatser för att maximalt nyttja solens alla vakna timmar. Alla med en fantastisk utsikt mot Storsjön. En med utgång från vardagsrummet på trätrall skyddad med glasparti mot innergården framför huset. En på taket där det erbjuds alla möjligheter att efter eget tycke göra den magnifik. (Arkitekten har även en klar bild av hur den ska se ut för att smälta in med resten av huset och ett förslag på detta). Samt en som nås både via utgången från relaxavdelningen och allrummet. Denna är under uppförande och kommer vara utan nivåskillnader och ca 20 kvm stor.

  Carporten tillsammans med omgivande förråd, glasvägg och mur bildar en skyddande innergårdskänsla på husets framsida. Glastaket ovan skyddar mot snö och regn och är anpassat för rådande snölastzon.

  På husets framsida kommer ett parti mellan entrén och uteplatsen färdigställas av säljaren. Det gjuts för att få samma nivå som sedan kläs sedan med lerskiffer och får infälld belysning. Resterande del av detta utrymme (innergården) gör köparen själv iordning eller tillsammans med säljaren där möjlighet till grus, asfalt eller gjutas finns. (Även här finns ett förslag på hur det ska se ut för att optimera huset maximalt).
Bilplats/Övriga byggnader
 • Övriga byggnader
  - Isolerat förråd med en takhöjd på 3 m. Förrådet är 2,4*6 m stort.
  - Carport med glastak och plats för 4 bilar. Här går du obehindrat med varor från bagaget i bilen in till entrén eller förrådet skyddad från väder och vind av taket.
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats i carport om ca 14 kvm med plats för 3 bilar under glastak med möjlighet att gå in i husets huvudentré utan att utsättas för regn och rusk.
Gemensamhetsanläggningar
 • Krokom Östersem Ga:7
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  900 kvm (Tomtareauppgifter enligt uppskattad ungefär efter avstyckning.)
 • Beskrivning, tomt
  Tomtarealen om ca 900 kvm är ungefärlig då fastigheten ligger under avstyckning. För att få bygglov till detta hus utan detaljplanändring så krävdes det att denna tomtgräns låg enligt strandskyddsregler 100 m från vattnet, vilken den gör precis idag. Dock är tanken från nuvarande ägare att även ansöka om detaljplanändring. Tycker man därför om trädgårdsarbete och önskar något större tomt ned mot vattnet i husets söderläge (ca 1200 kvm istället för 900 kvm) så ordnas detta då i samband med en detaljplansändring annars justeras det via servitut.
Övrigt
 • Materialval och fabrikat:

  * Fasad av Cortén - ett exklusivt underhållsfritt materiel som vanligen finns på statliga byggnader samt några enstaka lyxvillor i Sverige, då främst söderut.
  * Huset har genomgående enhetligt flytande golv av vitlaserad 1-stavs ekparkett i båda våningsplanen samt i trapporna.
  * Alla väggar och tak är målad med Lady Juton Supermatt kulör NCS 15000. En helmatt ljusgrå kulör som vid anblick ser nästan mjuk ut.
  * Samtliga blandare i husets kök och badrum är från Tapwell, serien Black Crome.
  * Samtliga dörrblad och karmar är specialtillverkade och målad med samma färg som husets innerväggar. Dessas är upphängda med dolda gångjärn från Simons Werk TE3403D.
  * Köksinredningen har beslag från Buster+Punsch och lådinredning från Blüm Legrabox. Alla vitvaror i köket är från Siemens och är A+ märkta. Vinkylen är från Caso Design.
  * Braskamin med glas åt tre sidor från Contura modell I51.
  * Fönster och altandörrar av dansk design och märket Velfac i svart anodiserad aluminium.
  * Köket är gjort i lackerad Valchromat.
  * Badrummet och gästtoaletten i entréplan har portugisisk kalksten (Azulvalverde) på väggar och golv. Även hallgolvet i entrén är av samma sten.
  * Övrig inredning är gjord obehandlad och slipad Valchromat.

  Säljaren kommer innan tillträdet iordningställa all finish i huset till perfektion. En trätrall på husets framsida kommer uppföras om ca 20 kvm. En sektion mellan entrédörren och altanen gjuts och bekläs med svart lerskiffer och får infälld belysning efter kanten.

  Möjliga övriga tillval att göra:
  (Enligt separat offert och diskussion om önskemål med säljaren).

  * Säljaren bygger till trall på takterrassen med belysning och 1,80 m frostad staket i glas (likt övrigt vid husets carport) mot norr och öster samt klarglas 1,20 m höjd mot söder och vattnet.
  * Säljaren gjuter även en gång från entrén till tvättstugan och utrymmet utanför förrådet och klär detta i svart lerskiffer så att det går igen med utrymmet mellan entrén och uteplatsen. Resterande utrymme vid carporten gjuts även det. Gräsmatta läggs på fram och baksida.
  * Trappa längs husets nordvästra gavel. Trappan har glasräcke likvärdigt övriga samt tak i glas.
  * Säljaren bygger rabatt efter muren med armeringsjärn och snabbväxande humle som klättrar.
  * Liten långsmal vädringsbalkong från Master bedroom som bildar stomme till glastak som delvis täcker altanen på baksidan.
  * Skjutbar vägg på framsidan vid carporten som medför att innergården blir helt inbyggd och stängd bildar en mur som avgränsar huset från vägen.

  För ca 10 000 kr går bergvärmeanläggningen uppgradera så man även får Air condition i huset.

  Arkitekten har en vision om samtliga detaljer på huset men dessa iordningsställs enligt ovan vid önskemål från köparen alternativt i samrådan med köparen enligt dennes önskemål och då via prisförslag från säljaren. Köparen har självklart även möjlighet att ordna detta själv eller på annat vis. Ovanstående är enbart förslag.


  Även vissa möbler från bilder eller egna önskemål och tex solskydd kan ingå i priset enligt särskild överenskommelse med säljaren,
Ekonomi
 • Taxeringsvärde
  268 000 kr (Fastställt avseende år 2017)
 • Markvärde:
  268 000 kr
 • Taxeringsvärde beskrivning
  Taxeringsvärdet är inte fastställt efter avstyckning och byggnation.
 • Typkod:
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Uppvärmning:
  12 000 kr/år
 • Försäkring:
  5 000 kr/år
 • Vatten och avlopp:
  5 000 kr/år
 • Hushållsström:
  7 000 kr/år
 • Sammanlagd driftskostnad:
  29 000 kr/år
 • Beskrivning av kostnader
  Observera! Då huset är nyproduktion är driftskostnaden enbart uppskattade.
  Beräknad energiförbrukning för uppvärmning är 15 000 kWh. Detta kan dock vara räknat något högt. Övriga kostnader är ungefärligt uppskattade utifrån en familj på fyra personer.
 • Upplåtelseform:
  Småhus
 • Pantbrev
  Det finns 3 pantbrev om totalt 4 646 000 kr.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklaren om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Ca 9 km från Östersund och 1,5 mil från Krokom ligger Ås i lantliga omgivningar där hästhagar och bondgårdar samsas med villa- och bostadsrättsområden. Här bor man på landet med kort avstånd till Östersunds stadskärna dit du kan ta någon av de många bussarna som passerar Ås eller cykla på fin cykelväg ända in till city. Närhet även till Storsjöns strand med badplats och elljusspåret vid Jämtkrafthallen.

  Skolan i Ås har årskurser från F-9, skolan i Sånghusvallen som ligger 6 km närmare Östersund har årskurser F-6. I Ås finns 6 förskolor.

  Intresset för idrott är stort, Ås IF bedriver fritidsaktiviteter för alla åldrar såsom fotboll, bordtennis, skidor och friidrott.
  Ås ridskola erbjuder ridning för alla åldrar och kunskapsnivåer.
  Är man intresserad av golf finns Krokoms golfklubb endast några kilometer bort.
Vägbeskrivning
 • Vägbeskrivning
  Från centrala Östersund sväng ned i Lugnvik och följ Norra Åsvägen mot Ås. Vid skylt till vänster Västersem ( i Byskogen) svänger du av vägen och följer sedan den vägen så långt det går till den andra järnvägsövergången. Där korsar ni järnvägen och svänger sedan direkt till höger (skylt Sjöhemsvägen 112-136) och kör gång- och cykelvägen bort. Huset är sedan beläget på vänster sida.
Sponsrade länkar
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Karta & platser
Klicka här för att börja använda kartan
Närliggande platser & landmärken
Platser
 • Plesay AB
  1,87 km
  Torsta Gårdsrestaurang
  2,2 km
  Pizzeria Princess
  4,31 km
  2 Kockar
  4,33 km
  Susannes Mathörna AB
  4,52 km
  Quality Hotel Frösö Park
  5,55 km
  Stocke Titt
  5,5 km
 • Birka Folkhögskola
  1,36 km
  Förskolan Hjärtat
  1,72 km
  Ås Skola
  1,99 km
  Förskola Hovgläntan
  2 km
  Ås Skola Åsgård
  2,08 km
 • ICA Maxi Stormarknad Östersund
  6,09 km
  ICA Supermarket Frösön
  6,75 km
  Hemköp Storsjön
  6,97 km
  Hemen Livs
  6,97 km
 • Östersund Jamtli station
  5,7 km
  Östersund Västra station
  6,66 km
 • Ås Ridskola
  1,07 km
  Sem småskolan
  1,11 km
  Ås Tengens
  1,11 km
  Sem
  1,16 km
  Ås Sörbyn
  1,26 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Restider & Platser

 • Tågstation - Östersund Jamtli station
 • 5,7 km
 • 12 min
 • 21 min
 • 1 tim 23 min
 • Hållplats - Ås Ridskola
 • 1,07 km
 • 7 min
 • 16 min
 • 51 min
 • Sjö
 • 88 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 1 min
Området

Ås

Gillar du livet på landet men vill ha närhet till stan, så är Ås att rekommendera. Här finns en mix av nyproduktion och äldre kulturbygd med stora vackra lantgårdar som har utsikt över Storsjön och Oviksfjällen.

Kultur och nöje

Populära utflyktsmål är handelsträdgårdarna med försäljning av egenodlade blommor i området, däribland Fröjas trädgårdar och café. Ås är en aktiv bygd med många små smultronställen, på sommaren kan du även avnjuta cafét nere vid båthamnen.

Fritid

Var du än är i kommunen så har du nära till skog, sjöar och vattendrag. I Ås finns både ridskola och friidrottshall.

Kommunikation

Från Östersund till Ås går buss 150 mot Krokom och buss 151 och 159 mot Aspåsnäset. Finns även en vacker cykelväg mellan Ås och Östersund.

Skolor och omsorg

I närområdet finns finns fem kommunala förskolor, två föräldrakooperativ och ett personalkooperativ. Det finns även en kommunal skola i centrala Ås och en i Sånghusvallen. I Ås finns dessutom Torsta Naturbruksgymnasium, Islandshäst och natur-turismutbildning på Dille gård eller att fördjupa sig i konst, kultur eller musik på Birka Folkhögskola.

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier