Tängvägen 133

Tängvägen 133

Slutpris

1 385 000 kr


Ås— Krokom

Tängvägen 133


Slutpris
1 385 000 kr

Ås— Krokom

TOMT NÄRA VATTNET I POPULÄRA ÅS

Drömmer du om att bygga eget? Nu finns möjlighet att göra det på denna härliga tomt i Ås med lugnt läge efter återvändsgränd utan genomfartstrafik. Tomten ligger inte många meter från Storsjöns strand så härifrån kan du se ut över Storsjöns glittrande vatten en fin sommardag. Eller varför inte ta ett kvällsdopp i solnedgången? Ägare till denna tomt har nämligen rätt att nyttja stranden till både båt och badplats. När isen lagt sig brukar en skridskotur inte sitta fel eller skotern kanske måste rastas en sväng? Vintertid brukar vanligtvis även skidspår vara draget på isen för dig som vill ta en motionsrunda eller utflykt. Här finns iallfall möjligheten att bygga just ditt drömhus enligt fritt önskemål vare sig det är ett modulhus, lösvirkeshus eller ett eget ritat hus inom ramen för bestämmelserna på tomten. Tomten ligger ca 13 km från centrala Östersund. Ås erbjuder tillgång till flera förskolor, skola åk F-9, goda bussförbindelser samt en levande idrottsföreningen med allaktivitetshus och skidspår/elljusspår mm. Tror du detta är något för dig? I så fall varmt välkommen att höra av dig för mer info eller visning!


Tomtarea
2 050 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
KROKOM ÅS-GÄRDE 1:35
Såld
2021-04-22

Mäklarhuset Östersund

Denna tomt på Tängvägen såldes av oss 2021-04-22. Se alla våra försäljningar i Ås samt även på Tängvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.