Postvägen 1A / Brunflo / Östersund

Charmig 1:a med nya ytskikt!

Slutpris
380 000 kr
Boarea
38.5 kvm
Avgift
2 291 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på postvägen såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Brunflo samt även på postvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunflo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och mysig 1:a i Brunflo. Välkomnade hall med bra förvaring i garderober, fräscht badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin, charmigt kök med plats till matplats, allrum med plats för soffgrupp samt sovalkov med plats till säng. Vitmålade väggar och nytt enhetligt golv i alla rum.

Nära till matbutik och busshållplats.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brunflo

Brunflo ligger naturskönt med fin utsikt över Storsjöbygden och är Jämtlands näst största ort. Här finns det mesta för den aktive idrottaren.

Nöje

Förutom ett stort urval av sport aktiviteter så erbjuder centrum ett antal matbutiker, konditori, färghandel, blomsteraffärer, frisörer och loppis m.m Här finns även badhus, ishall och elljusspår.

Fritid

Området erbjuder hög aktivitet såsom ett aktivt föreningsliv med bland annat ishockey, fotboll, skidor, innebandy, simning och gymnastik och för den golfintresserade finns Storsjöbygdens golfklubb, samt flertalet gym.

Kommunikation

Med buss 110 tar du dig in till Östersund. Med bil snabbast E14 men det går också att åka gamla vägen via Ope in till Östersund. Finns även bra cykelvägar.

Skolor

I närområdet finns tre kommunala grundskolor, Kastalskolan upp till årskurs nio, Sörgårdsskolan och Storvikenskolan har båda förskoleklass till tredje klass, och i Ångsta finns en enskilt driven öppen förskola.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.