Häggsjönäs 125 / Häggsjönäs Semesterby / Duved / Åre

Fritidshus i Häggsjönäs, med naturnära läge!

Slutpris
750 000 kr
Boarea
52 kvm
Driftkostnad
21 272 kr/år
Tomtarea
317 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på häggsjönäs såldes av oss 2020-04-22. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på häggsjönäs

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häggsjönäs Semesterby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att skaffa dig ett smultronställe i natursköna Häggsjönäs, strax nordväst om Duved och Åre. Här har du tillgång till fina fiskevatten och ledsystem för skoterkörning. I området hjälps man dessutom åt att köra upp längdspår, för den som önskar lite bättre skidåkning. Vad mer kan man önska sig? Det här är stället med lugn och ro!
Stugan som vi nu säljer, är på ca 52 kvm och har ett fint läge i semesterbyn, med altan och utsikt mot Häggsjön.
Du välkomnas av en farstukvist med ett varmbonat förråd direkt till vänster (perfekt att förvara målarfärgen i). Därefter kommer du in i själva hallen som har plats för kläder och skor. Ytterligare ett förråd direkt till vänster när du kommer in, som mera används som kallförråd för matvaror etc.
Till höger i hallen, ett föräldrasovrum med dubbelsäng, och mitt emot, ytterligare ett förråd för kläder mm. Här invid ligger också husets dusch och toalett. En toppmatad tvättmaskin finns också här. Ett mindre sovrum med våningssäng till vänster om föräldrasovrummet och sedan är man inne i stugans hjärta - allrummet med braskaminen och köksdelen. Från köket har du en utgång till altanen, där det finns gott om plats att njuta av sol och stillhet vackra dagar.
Nedanför stugan finns en kombinerad gäststuga med skoterförråd på baksidan.
Stugan säljs med en del möbler och inventarier, förutom personliga tillhörigheter!
Det finns också möjlighet att ta över en liten båt, som ligger nere vid Häggsjön.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.