Snasahögarna Storsnasen 16

Snasahögarna Storsnasen 16

Slutpris

1 575 000 kr


Snasahögarnas Fritidsby— Duved— Åre

Snasahögarna Storsnasen 16


Slutpris
1 575 000 kr

Snasahögarnas Fritidsby— Duved— Åre

Vid foten av Storsnasen!

Med vackert och stillsamt läge vid foten av Storsnasen, där finner du denna trivsamma fjällstuga i Snasahögarnas Fritidsby.
Här tar du på dig skidorna direkt utanför dörren och toppturar upp på Snasen. Eller, en fin sensommardag, traskar du ut på myrarna i området och fyller hinken med hjortron.
Stugan som från början är uppförd på 60-talet, var då betydligt enklare i sitt utförande med bara ett enda stort allrum med braskamin och köksdel.
2004 byggdes stugan till och fick 2 sovrum i vinkel och ytterligare en braskamin samt utgång till stor altan med utsikt mot Snasen.
Direkt när man kommer in i stugan har man dusch till höger och den tidigare tänkta bastun som gjordes om till ett sovrum. Separat toalett med varmvattenberedare.
I anslutning till entrén ett förråd för skidor mm.
På fastigheten finns också en friggebod som även den uppfördes 2004.

Dessutom har du endast ca 1 mil till Storulvåns Fjällstation, en pärla i den västjämtska fjällvärlden, där du lätt tar dig vidare till fots eller på skidor mot Sylarna, Blåhammaren och Storerikvollen på norska sidan mm.

Stugan säljes till viss del med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Filmvisning finns, återkom så mailar vi över den.


Boarea/biarea
40/5 kvm
Driftkostnad
15 430 kr/år
Tomtarea
1 541 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-29

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Snasahögarna Storsnasen såldes av oss 2023-05-29. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Snasahögarna Storsnasen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.