Tännforsen 352 / Duved / Åre

Tännforsen - Sveriges största vattenfall!

Utgångspris
4 750 000 kr
Fastigh.bet
ÅRE TÄNNFORSENS TURISTSTATION 2:1
Totalareal
2,29 ha
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Nu finns möjligheten att förvärva en nationalklenod - Tännforsens Turiststation. Anläggningen, som byggdes 1906, är en kulturangelägenhet för hela Sverige, Jämtland och den svenska fjällvärlden.

Tännforsen är Sveriges största vattenfall och Jämtland Härjedalens största utflyktsmål. Vårfloden är varje år ett kraftfullt skådespel och när vintern kommer förvandlas naturen runt omkring till en tyst iskristall med de vackraste formationer.

Tännforsen ligger isolerad i orörd natur invid Indalsälven, 22 kilometer väster om Åreskutans topp. Med närhet till både Åre by, Norge samt internationellt flyg i Östersund och Trondheim, borgar detta för en stor mängd turister och en utvecklingspotential utöver det vanliga.

Verksamheten vid turiststationen består idag av café, restaurang, souvenirbutik samt övernattning för pilgrimer som sommartid vandrar längs S:t Olavsleden. Stort restaurangkök samt 80+36+40 sittplatser i olika rum och miljöer.

Bilder
Sponsrade länkar
Souvenirshop/butik
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier