Sök Meny
Såld

Frösön - Björkvägen - Valla / Björkvägen 15

Välkommen till Björkvägen 15

Varmt välkommen till Valla och Björkvägen 15 till denna rymliga och ljusa villa i två plan som erbjuder plats för många. Villan är uppförd i början av 1970-talet i souterrängutförande och har en total area på ca 230 m² varav bostadsarean uppgår till ca 170 m² och inrymmer bland annat fem sovrum, ljusa och luftiga sällskapsutrymmen. Påkostat och smakfullt inrett kök. Stort garage i huskroppen. Fastigheten förvärvades av de nuvarande ägarna vid millenniumkiftet. De har genomfört ett flertal tyngre och kostsamma investeringar och renoveringar. 2001 ny dränering med fuktskydd och markisolering. 2002 genomfördes konvertering från direktel till vattenburen fjärrvärme. 2005 omfattande markarbeten på husets framsida med asfaltering och skifferläggning. 2007 nytt kök i massiv björk. 2012 ny garagefront med ny panel och nya dörrar där den större har fjärrstyrd öppningsmekanism. 2015 helt nytt yttertak (se mer under rubriken historik och genomförda förbättringar). Villan har ett bra läge i det barnvänliga området. Den välplanerade tomten karaktäriseras av stora björkar, fruktträd och en rönn. Rabatter med perenner och välskötta grönsaksland. Den 1442 m² stora tomten sträcker sig från Björkvägen ända ner til Vallagatan. Närhet till omtyckt skola och välrenommerad livsmedelsbutik och busshållplats. Stadskärnan nås med bil på ca 10 minuter. Fastigheten ger också en närhet till Frösöns attraktiva strövområden med Pettersson Bergers Sommarhage och Ändsjöns naturreservat. Fin utsikt mot Vallsundet och "Annersia" och nära till Storsjön.

Sponsrade länkar
Frösön / Björkvägen - Valla
Björkvägen 15
Slutpris: 4 000 000 kr
Boarea/biarea: 170/50 kvm
Driftkostnad: 35 858 kr/år
Tomtarea: 1442 kvm
Rum: 7 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-02-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Frösön / Björkvägen