Bydalsvägen / Bydalen/ Hallen / Hallen / Åre

Välkommen till Bydalen och detta mysiga Fritidshus!

Slutpris
250 000 kr
Boarea
44 kvm
Arrende
7 080 kr/år
Driftkostnad
14 284 kr/år
Tomtarea
600 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ytterbäck Bydalsvägen såldes av oss 2020-08-06. Se alla våra försäljningar i Hallen samt även på Ytterbäck Bydalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bydalen/ Hallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En stuga med tillhörande gäststuga längs med Bydalsvägen som leder upp till Bydalsfjällen och ett snösäkert vinterparadis med fantastisk skidåkning under vintertid, svampplockning under höstsäsongen och härliga möjligheter för fjällvandring och fiske under sommartid. Stugan ligger på arrende tomt på ca 600 kvm med en arrende kostnad på 7080kr/år till markägaren. Här finns möjlighet att köpa loss tomten till en kostnad av 300 000kr.
Välkommen att andas fjällluft året om i populära Bydalsfjällen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.