Hedeviken 503 / Hedeviken / Hede / Härjedalen

Välskött hus i Hedeviken!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea/biarea
95/50 kvm
Driftkostnad
25 573 kr/år
Tomtarea
2 915 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Hedeviken såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Hedeviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedeviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta fina och välskötta hus i Hedeviken ska nu säljas. Huset är i tre plan med ingång på mellanplanet, här finns också ett rymligt kök, vardagsrum, toalettrum samt utgång till den stora inglasade verandan. På övervåningen finns tre sovrum, varav två är riktigt rymliga. I källaren finns ett stort badrum med dusch, badkar och tvättmaskin under en praktisk tvättbänk. I källaren finns även gott om utrymme till förvaring, snickarbänk och grovingång från tomten.
På tomten finns garage, carport, förråd, vedeldad badtunna i trä och en ny bastutunna för mysiga stunder.
Uppvärmning sker med jordvärme, vattenburen värme, vilket ger låga uppvärmningskostnader. Fiber är indraget och anslutet.
Vissa möbler och husgeråd ingår i köpet.
Här kan du flytta in och njuta av närheten som finns till rekreation i form av fiske, längd och skoter samtidigt som du har endast 10-15 min till superpreparerade skidbackar i Vemdalens skidområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration