Kölvallen 520

Kölvallen 520

Slutpris

820 000 kr


Kölvallen— Hede— Härjedalen

Kölvallen 520


Slutpris
820 000 kr

Kölvallen— Hede— Härjedalen

För dig som söker lugnet och naturen!

Mysig stuga i natursköna Kölvallen. Här kommer du finna lugnet och bor med närhet till Sonsjällsfjällets fantastiska natur, utflyktsmål, skidåkning och oändliga äventyr. Huvudstugan rymmer kök, allrum och två sovplatser. Från allrummet nås altan som delvis är inglasad och i tillhörande gästhus ryms tillresta gäster. Här har nyligen ett bastuhus färdigställs intill ån, kanske vågar du dig på ett vinterbad innan en värmande bastu väntar? I ån kan du även fiska åöringar.

Kölvallen ligger endast 10 minuter från Hede med bekvämligheter som matvarubutik, apotek, hälsocentral, blomsterbutik, möbelaffär, träningsmöjligheter, camping med utomhuspool sommartid, pizzerior och restaurang. Sommartid har du möjlighet att spela golf på den vackra golfbanan som erbjudet en 18 håls parkbana. Skidanläggningarna Vemdalsskalet och Björnrike når du på cirka 45 minuter och till västra fjällvärlden i Härjedalen når du på cirka 60 minuter.

Välkommen att anmäla dig för visning


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
19 352 kr/år
Tomtarea
1 724 kvm
Rum
2 rum
Såld
2023-08-25

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Kölvallen såldes av oss 2023-08-25. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Kölvallen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.