Oltjärn 4

Oltjärn 4

Slutpris

795 000 kr


Hede— Härjedalen

Oltjärn 4


Slutpris
795 000 kr

Hede— Härjedalen

Vakna till magnifika Sonfjället som granne!

Vakna upp till panoramavyn av det stoltserande och karismatiska Sonfjället. Här kommer du aldrig få nog utav vyerna och av lugnet, här släpper du alla måsten och bara njuter. Lägg ifrån dig mobiltelefonen. Du kommer aldrig vilja åka härifrån. Se hur Sonfjället ändrar karaktär efter väder och vind. Lär dig hur molen omsluter fjället beroende på årstid och väder. Morgonkaffet på altan smakar alltid lite bättre i fjällen. För här är du i fjällen på riktigt. Tjärnen som endast är en liten kort stig ifrån stugan bjuder på fantastiskt "put and take" fiske som ger dig magiskt god öring röding och regnbåge som med fördel tillagas över öppen eld. Eller varför inte njuta av ett dopp i tjärnen en varm sommardag, kanske du till och med vågar dig på ett kallbad i januari? Oltjärn i Hede är en mysig plats att finna lugnet på. Här är naturen ständigt närvarande och du kommer få njuta av underbara naturupplevelser. Hela området är ett lugnt och fridfullt fritidshusområde som byggdes upp under 60- och 80-talet. Direktaccess till skoteråkning och härliga aktiviteter. Här bor du i mitten av pistområdena ca 3 mil till Vemdalsskalet stora alpin- och längdåkning område ligger endast 25 minuter (3 mil) bort. Cirka 8 mil bort till fler av Härjedalens skid och cykelsystem med bland annat Funäsdalen och Lofsdalen. Sommartid är Hede Golfbana en vacker 18 håls parkbana längs Ljusnan en perfekt aktivitet.

Fastigheten är en del av ett parhus och har en välkomnande entré med klädavhägning. Vidare in ett mindre badrum med wc, handfat och dusch. Här finner du ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med väl omhändertaget trägolv som ger en hemtrevlig känsla. Vidare in möts du av ett uppdaterat kök, matplats och plats för social samvaro i öppen planlösning. Härifrån når du även den fina altan i sydläge för fina middagar och härligt häng i vårsolen. På fastigheten finns även en fristående gäststuga för gästerna som gärna kommer och hälsar på.

Läs gärna säljarens berättelse under dokument för att få en känsla inför din visning.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visningsbokning! Det här är en pärla du absolut inte vill missa.


Boarea
38 kvm
Driftkostnad
25 946 kr/år
Tomtarea
245 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-04-13

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Oltjärn såldes av oss 2024-04-13. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Oltjärn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.