Bergsjön 98

Bergsjön 98

Slutpris

1 220 000 kr


Kall— Järpen— Åre

Bergsjön 98


Slutpris
1 220 000 kr

Kall— Järpen— Åre

Smultronställe intill Häggsjön med egen brygga & vedeldad bastustuga!

Nu finns möjligheten att förvärva denna lilla pärla med ett utsökt och avskilt läge mitt i naturen och Häggsjön som närmaste granne. Mysig stuga om 60 kvm som enkelt värms upp med fjärrstyrd Wallas dieselkamin. Vedspis i kök samt braskamin i det mindre allrummet. Storstuga med plats för flertalet sängplatser och stort matbord. Sovrum med våningssängar. Nyuppförd vedeldad bastustuga med duschutrymme med fantastiskt läge nära bryggan för morgondoppet eller om du vill såga upp en vak och doppa dig om vintern. Flera förrådsbyggnader och ett fint utedass. Samfälld sommarväg till stugan (ca, 5 km). Vintertid om vägen inte är plogad tar du dig hit med skoter eller på skidor.

Välkommen till Häggsjön, en plats för lugn och ro.

Kallbygden är känd för sina vackra vyer och stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Fiskemöjligheter både sommar och vintertid. Vandringsleder mm. Läs gärna mer om vad Kallbygden har att erbjuda på länken Kallbygden info under faktafliken, dokument och länkar.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
1 900 kr/år
Tomtarea
2 715 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-29

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Bergsjön såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Järpen samt även på Bergsjön.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.