Huså Bygatan 14

Huså Bygatan 14


Järpen— Åre

Huså Bygatan 14Järpen— Åre

För dig som söker ett unikt och rymligt boende med naturskönt läge i Huså!

Välkommen till gamla kapellet i Huså, intill Husåns porlande vatten och denna rymliga byggnad anno 1931!

Detta är bostaden för den stora familjen eller släkten med hela 7 sovrum, två vardagsrum, ett på varje våningsplan. Huset har två rymliga entréer, en på vardera gavel av huset som erbjuder ytor för gott om förvaring och klädavhängning. På entréplan finns ett rymligt kök med gott om arbetsytor och rymlig matsal i anslutning, här finns även ett helkaklat badrum med dusch och toalett samt en separat gästtoalett. På fastigheten finns ett fristående garage och gott om gräsytor för lek och aktiviteter. Huset har allt du behöver för ett bekvämt boende året runt eller som fritidsboende. Bostaden säljs med möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter.

Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel i 10 år genom ett s.k "Skyddat köp".

Huså är en vacker fjällby på Åreskutans norra sida. Här bor du nära Gruvbacken, en liten skidanläggning med sex nedfarter samt ett stort offpist område som ringlar sig ner mot byn. I Huså finner du ett naturnära boende med natur, svamp, bär, skoter och vandringsleder utanför knuten.


Boarea/biarea
162/54 kvm
Driftkostnad
40 248 kr/år
Tomtarea
1 726 kvm
Såld
2023-11-06

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Huså Bygatan såldes av oss 2023-11-06. Se alla våra försäljningar i Järpen samt även på Huså Bygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad