Panoramavägen 3

Panoramavägen 3

Slutpris

3 495 000 kr


Klövsjö skidområde— Klövsjö— Berg

Panoramavägen 3


Slutpris
3 495 000 kr

Klövsjö skidområde— Klövsjö— Berg

Nybyggt nära backarna

Nyss sålde vi ett likadant hus, granne med detta. Det var populärt och såldes ganska kvickt. Och man förstår varför, huset är rymligt och har en bra planlösning med fyra sovrum, två badrum med dusch, stort allrum och kök på nedre plan och ett allrum på övre plan. Det ligger nära knapplift som tar dig upp i skidsystemet och du kommer lätt tillbaka på en skidled. Vid knappliften ligger också en barnbacke. Utanför huset går en upplyst pulkabacke som både stora och små kan roa sig i. Cirka 500 m bort ligger ett elbelyst längdspår. Huset har i sin helhet en välkomnande och mysig atmosfär.

I Klövsjö bygger man nu ett nytt hotell med ny restaurang, relax och butik. I området finns också en skidshop och ytterligare en restaurang. Det händer helt enkelt mycket i området. Kanske Klövsjö och det här fina, nybyggda huset blir ditt nya tillhåll framöver! Kontakta oss gärna för mer information.


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
29 238 kr/år
Tomtarea
1 126 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-11

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Panoramavägen såldes av oss 2020-03-11. Se alla våra försäljningar i Klövsjö samt även på Panoramavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.