Tjärnvägen 1

Tjärnvägen 1

Slutpris

3 700 000 kr


Klövsjö Skidområde— Klövsjö— Berg

Tjärnvägen 1


Slutpris
3 700 000 kr

Klövsjö Skidområde— Klövsjö— Berg

Ett genuint fjällboende med fantastiskt läge

Välkommen till ett fristående fritidshus med hög mysfaktor och ytor som är gjord för en perfekt fjällvistelse. Tjärnvägen 1 i Klövsjö har drygt 850 meter till det alpina området och med skoter har du direktaccess till skoterled från tomten. Här kan du njuta av många timmar i naturen med äventyr runt hörnet. En klassisk fjällstuga med gärdesgård och egen privat tomt. Grillplats där kålbullen till lunch kan tillagas och varma chokladen under kvällen efter en heldag ute i naturen. Skotergarage med plats för två skotrar, vedförråd, gäststuga och bastu i fristående byggnader på tomten, men det allra bästa av allt, en vedeldad badtunna.

Storstugan bjuder in till avkoppling, umgänge och härliga ytor. Rymlig hall för avklädning och garderober, ett fräscht kök som inbjuder till härlig matlagning och värme från den gamla vedspisen. Helkaklat bra planerat badrum med dusch med duschväggar, wc och tvättmaskin. Det stora allrummet rymmer idag en matplats där många måltider kan avnjutas med god mat och dryck, braskamin, en social yta med soffor och tv. Men det bästa av allt, burspråket med sittplats, kryp upp med en bra bok och snön som yr utanför. I bortre delen av huset rymmer det tre sovrum i två olika storlekar och en rymlig hall med mycket goda förvaringsmöjligheter.

Klövsjö skidområde är en snabb växande destination och människorna som väljer Klövsjö gör det för närheten till naturen och äventyren som väntar runt hörnet. Från Klövsjö hotell är det pistade längdspår 3 och 5 km som är upplysta under kvällstid. Fantastiska restauranger i närområdet och med bara ett par kilometer bort når du ännu fler restauranger, matvarubutik, bageri och barnomsorg. Sommartid är den omtalade och mycket omtyckte golfbanan en populär aktivitet.

Välkommen till ett genuint fjällboende i ett fantastiskt fjällandsskap.


Boarea
88 kvm
Driftkostnad
29 814 kr/år
Tomtarea
1 947 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.