G:a semlanvägen 108

G:a semlanvägen 108

Slutpris

2 500 000 kr


Mattmar— Åre

G:a semlanvägen 108


Slutpris
2 500 000 kr

Mattmar— Åre

Villa med stora möjligheter!

Möjligheternas fastighet! Charmiga Agdas kafé i Mattmar. Väl inarbetat och med året-runt-öppet sedan 14 år. Kafét är inrett i en gammal ladugårdsbyggnad med plats för ett 30 -tal gäster. Bageri, kök, personalrum och kontor. Övre plan rymmer även en 3-rums lägenhet med kök och bad. Möbler och inventarier ingår. Fiber är installerat.

Bostadshus med bergvärme för eget boende alternativt uthyrning eller Bed & Breakfast i anslutning till kafét. För närvarande hyrs övre plan ut som kontorshotell vars intäkt bär boningshusets kostnader.
Närliggande tomt om 7 000 m² där halva ytan idag nyttjas som gästparkering till Kafét den andra halvan är gräsbelagd och har stora utvecklingsmöjligheter.

Mitt i Jämtland, i Åre kommun ligger Mattmar. I området finns det massor med olika aktiviteter och sevärdheter. Vandring, cykling och fiske. Endast 45 km till Åre som är Skandinaviens alpina huvudstad som erbjuder förstklassig skidåkning såväl i som utanför pisten. I den anrika fjällbyn hittar du gott om restauranger, shopping och aktiviteter. Bydalsfjällen som erbjuder storslagen skidåkning med 17 liftar, 40 nedfarter och 420m fallhöjd nås på cirka 35 minuter med bil från Kafét.


Varmt välkommen på visning.


Boarea
138 kvm
Tomtarea
1 184 kvm
Rum
11 rum (6-7 sovrum)
Såld
2024-04-04

Mäklarhuset Åre

Denna villa på G:a semlanvägen såldes av oss 2024-04-04. Se alla våra försäljningar i Mattmar samt även på G:a semlanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.