Sällsjö 112 / Sällsjö / Mörsil / Åre

Gamla skolan/affär´n i Sällsjö till salu!

Slutpris
300 000 kr
Boarea/biarea
ca 135/189 kvm
Driftkostnad
24 278 kr/år
Tomtarea
1 662 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Sällsjö såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Mörsil samt även på Sällsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sällsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort hus uppfört 1945 i vackra Sällsjö med direkt närhet till skog och natur. Bra fiskevatten, skoterleder, svamp- och bärmarker. Huset uppfördes av Konsum som drev mataffär fram till 1963 och samtidigt agerade huset skola för årskurs 1-6. Här finns alla möjligheter, fritidsbostad för en eller flera familjer, permanent för den stora familjen med möjlig uthyrningsdel.
Vattenburen värme via vedpanna. Fritt vatten enligt avtal med kraftverket. Fastigheten har stått obebodd (uppvärmd) senaste 10 åren och har behov av renovering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.