Könsta 119 / Offerdal / Krokom

Paradis för friluftsmänniskan

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
25 505 kr/år
Tomtarea
1 777 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Könsta såldes av oss 2017-10-31. Se alla våra försäljningar i Offerdal samt även på Könsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Könsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta paradis för friluftsmänniskan och livsnjutaren! Med varm hand och ett otroligt sinne för detaljer har denna fantastiska stuga växt fram genom åren. Underbart läge med 15 mil skoterleder i direkt anslutning till stugan och naturen med svamp- och bärplockning alldeles runt knuten. Både utförsåkning i Almåsa och leder för fjällvandring samt skidspår endast en kort bilresa bort. Huvudstuga med en storstuga utan dess like med högt ryggåstak och stora fönster som vetter mot den fina utsikten. Stugan håller permanentboende-standard med riktigt badrum, vatten året om, tvättmaskin och diskmaskin. Ett sovrum i stugan och ett extra gästhus med sängar utanför. Under de senare åren har stugan berikats med en mysig grillkåta och på tomten finns även ett stort inglasat rum, isolerat garage, carport, två skotergarage, flera förråd samt dass för den som hellre sitter ute i det fria. Allt binds ihop av en väl tilltagen altan. Här garanteras lugn och avkoppling i en underbar fjällmiljö och med fantastisk utsikt över skog och sjö. Fina fiskevatten i Näldsjön med harr, öring, sik, gädda, mört, lake och abborre. Välkommen till Offerdal, välkommen till lugnet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration