Könsta 119

Könsta 119

Slutpris

1 700 000 kr


Offerdal— Krokom

Könsta 119


Slutpris
1 700 000 kr

Offerdal— Krokom

Paradis för friluftsmänniskan

Välkommen till detta paradis för friluftsmänniskan och livsnjutaren! Med varm hand och ett otroligt sinne för detaljer har denna fantastiska stuga växt fram genom åren. Underbart läge med 15 mil skoterleder i direkt anslutning till stugan och naturen med svamp- och bärplockning alldeles runt knuten. Både utförsåkning i Almåsa och leder för fjällvandring samt skidspår endast en kort bilresa bort. Huvudstuga med en storstuga utan dess like med högt ryggåstak och stora fönster som vetter mot den fina utsikten. Stugan håller permanentboende-standard med riktigt badrum, vatten året om, tvättmaskin och diskmaskin. Ett sovrum i stugan och ett extra gästhus med sängar utanför. Under de senare åren har stugan berikats med en mysig grillkåta och på tomten finns även ett stort inglasat rum, isolerat garage, carport, två skotergarage, flera förråd samt dass för den som hellre sitter ute i det fria. Allt binds ihop av en väl tilltagen altan. Här garanteras lugn och avkoppling i en underbar fjällmiljö och med fantastisk utsikt över skog och sjö. Fina fiskevatten i Näldsjön med harr, öring, sik, gädda, mört, lake och abborre. Välkommen till Offerdal, välkommen till lugnet!


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
25 505 kr/år
Tomtarea
1 777 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.