Brunflovägen 48 J / Odenslund / Östersund

Charmig 3:a i trevligt område!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea/biarea
51/15 kvm
Avgift
3 900 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brunflovägen såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Brunflovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odenslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Om du söker en unik lägenhet med äldre charm i två plan som ger mer en känsla av radhus än lägenhet så är detta något för dig! Denna ljusa och härliga lägenhet med egen ingång utifrån och hörnläge är belägen i mycket omtyckt förening med grön innergård och faluröda 20-talshus vilka ger en "Bullerbykänsla". Lägenheten är till stor del genomgången och renoverad under senare år. 2015 köptes källarrummet till och därefter installerades en ny trapp för att smidigt kunna ta sig ned från vardagsrummet. Lägenheten har en total yta på 66 kvm som är fördelade i två plan ca 51 kvm i entréplan och ca 15 kvm i rummet en trappa ner.
Varmt välkommen till Brunflovägen 48 J!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.