Färgargränd 23

Färgargränd 23

Slutpris

800 000 kr


Lugnvik— Östersund

Färgargränd 23


Slutpris
800 000 kr

Lugnvik— Östersund

3:a med inglasad balkong i Lugnvik

Välkommen till denna trevliga bostad belägen i det natursköna området Lugnvik. Den inglasade balkongen ger möjlighet till användning för avkoppling. Det finns också visst renoveringsbehov av ytskikt vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Bostaden erbjuder en bra planlösning med sina tre rum och en yta på 74.5 kvadratmeter. Här finns även fina innergårdar där du kan koppla av eller umgås med grannarna. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet som boende. Lugnvik är ett populärt område som erbjuder närhet till Storsjön, mataffär, pizzeria samt kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig in till centrala Östersund och dess utbud av restauranger och nöjen. Sammanfattningsvis är detta en trevlig bostad med en bra planlösning. Med lite renovering kan du skapa ditt drömhem i detta attraktiva område.


Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 972 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-03

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Färgargränd såldes av oss 2024-05-03. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Färgargränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.