Färgargränd 6

Färgargränd 6

Slutpris

1 300 000 kr


Lugnvik— Östersund

Färgargränd 6


Slutpris
1 300 000 kr

Lugnvik— Östersund

Inflyttningsklar och fräsch 3:a

Välkommen till Färgargränd 6 och denna fräscha och väl renoverade 3:a. Här kan du hitta lugn och avkoppling i det populära området Lugnvik. Denna välplanerade bostadsrätt erbjuder en bekväm och modern livsstil på sina 74,5 kvadratmeter. Med tre rum och en smart layout finns det gott om utrymme för både avkoppling och social samvaro. Lägenheten är belägen på andra våningen och erbjuder fantastiskt ljusinsläpp, vilket ger en luftig och välkomnande känsla. Här finns även en mysig inglasad balkong som nås från köket och där du kan njuta av lugna morgonstunder eller avslappnade kvällar med en kopp te eller ett glas vin. För den naturälskande finns här nära tillgång till mysiga promenadstråk, perfekt för avkopplande utflykter eller energiska joggingrundor nere vid Storsjöns strand. Här bor du med gångavstånd till affär, bensinmack, pizzeria och både skola och förskola samt bra kommunikationer till stan runt hörnet.


Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 814 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Färgargränd såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Färgargränd.

Boka värdering

Mustafa Cengiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.