Hovslagargränd 3 / Körfältet / Östersund

2:a med stor balkong

Slutpris
875 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 000 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
-1 av 3
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hovslagargränd såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Hovslagargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Körfältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smart planerad tvåa med väl tilltagen uteplats/balkong med trevlig utsikt mot grönområde och gott om plats till utemöbler. Till uteplatsen/balkongen finns utgång från både vardagsrum och sovrum.
Ljust vardagsrum med plats till stor soffgrupp, från vardagsrum ingång till kök med färgglada köksluckor med plats till matplats, väl tilltaget sovrum, stor klädkammare med plats för kläder såväl som andra personliga tillhörigheter. Eventuellt kan klädkammaren fungera som ett extra arbetsrum och-/eller sovrum. Fräscht badrum med badkar. Fina ytskikt med nylagt mörkt golv och vitmålade väggar.
Bredband ingår i avgiften.

Här på Körfältet bor ni med närhet till service och shopping i Lillänge, gröna promenadstråk och till nära till skidspåret.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Körfältet

På toppen av Stuguvägen, med vy över fjällvärld och centrala Östersund ligger Erikslund och Körfältet. Körfältets tidstypiska flerbostadshusområde byggdes 1968-1973. Här är det alltid nära till en hjälpande granne eller god vän.

Nöje

Precis bakom Erikslund ligger också Björkbackaparken, med sommarcafé, tennisbanor och stora lekytor för barnen. För alla ungdomar finns Frigårdsparken i närheten av Parkskolan, med skateboardramp, frisbeegolfbana, fotbollsplan med mera.

Fritid

Mitt emot Körfltets centrum (Reveljen) ligger Remonthagen, ett stort grönområde med motionsspår och skidspår. Spåren här är dessutom sammanbundna med spår som leder till till skidstadion, Odensala och Spikbodarna! Mellan husen finns ett stort grönområde med fotbolls-, basket- och tennisplan - en härlig mötesplats för barn och ungdomar.

Kommunikation

Busslinjerna 1 och 9 passerar Körfältet och busslinje 14 stannar till på Stuguvägen.

Skolor

I närområdet finns två kommunala förskolor och flera andra förskolor ligger i närheten. Här finns Körfältsskolan, en kommunal skola till årskurs 5.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.