Hovslagargränd 3 / Körfältet / Östersund

2:a med stor balkong

Slutpris
875 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 000 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
-1 av 3
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hovslagargränd såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Hovslagargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Körfältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smart planerad tvåa med väl tilltagen uteplats/balkong med trevlig utsikt mot grönområde och gott om plats till utemöbler. Till uteplatsen/balkongen finns utgång från både vardagsrum och sovrum.
Ljust vardagsrum med plats till stor soffgrupp, från vardagsrum ingång till kök med färgglada köksluckor med plats till matplats, väl tilltaget sovrum, stor klädkammare med plats för kläder såväl som andra personliga tillhörigheter. Eventuellt kan klädkammaren fungera som ett extra arbetsrum och-/eller sovrum. Fräscht badrum med badkar. Fina ytskikt med nylagt mörkt golv och vitmålade väggar.
Bredband ingår i avgiften.

Här på Körfältet bor ni med närhet till service och shopping i Lillänge, gröna promenadstråk och till nära till skidspåret.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration