Kopparslagargränd 4 / ÖSTERSUND

Tvåa i markplan

Slutpris
940 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 419 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
0
Såld
2018-09-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kopparslagargränd såldes av oss 2018-09-14. Se alla våra försäljningar i ÖSTERSUND samt även på Kopparslagargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kopparslagargränd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Alla ni som väntar på en bra lägenhet i markplan - kolla hit! Bekvämare boende än så här är svårt att hitta. Här bor man i en helrenoverad lägenhet i markplan, lättillgänglig från parkeringen och med bekvämligheter som både diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare och stort inglasat uterum. Förråd finns både inne i lägenheten och precis utanför dörren och i föreningen finns många trevliga innergårdar och uteplatser bara utanför porten. Vill man närmare naturen ligger både Storsjön och elljusspår bara en kort promenad bort. Mataffär på andra sidan vägen, busshållplatser ett stenkast bort och nu även expresscykelväg hela in till Östersund.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration