Kopparslagargränd 1

Kopparslagargränd 1

Slutpris

750 000 kr


Lugnvik— Östersund

Kopparslagargränd 1


Slutpris
750 000 kr

Lugnvik— Östersund

Rymlig och ljus bostadsrätt i populärt område

Denna rymliga och lättmöblerade bostad, belägen i det populära området Lugnvik i Östersund, är perfekt som första bostad eller för den mindre familjen. Med sina 61 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för bekvämt boende. Ljusinsläppet i lägenheten är härligt och ger en luftig och ljus atmosfär. Köket är rymligt och fungerar som en naturlig samlingsplats för familjen.

Det som verkligen sticker ut med denna bostad är den fantastiska inglasade balkongen som kan nyttjas som ett extra rum. Här kan du njuta av det vackra ljuset och utsikten över innergården samtidigt som du får en extra yta att använda året runt. Dessutom finns det hiss i fastigheten vilket gör att du enkelt kan ta dig upp till lägenheten utan att behöva bära tungt.

Föreningen är stabil och har låga avgifter, vilket är en fördel för den blivande ägaren. Dessutom finns det lättåtkomliga p-platser för bilen. För den naturintresserade är det perfekt att bostaden ligger nära Storsjön och naturområden där du kan njuta av frisk luft och vacker natur.

Sammanfattningsvis är denna lättmöblerade och rymliga bostad i populära Lugnvik ett perfekt val för den som söker sin första bostad eller en bekväm plats för den mindre familjen att trivas i.

Hoppas vi ses på visningen.


Boarea
61 kvm
Avgift
4 285 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-06-24

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Kopparslagargränd såldes av oss 2024-06-24. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Kopparslagargränd.

Boka värdering

Mustafa Cengiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.