Mjölnargränd 21 / Lugnvik / Östersund

3:a med inglasad balkong mot lummigt grönområde.

Slutpris
900 000 kr
Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 690 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mjölnargränd såldes av oss 2020-06-13. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Mjölnargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Lugnvik och till en lugnt belägen trea. En trevlig innergård med möjlighet för umgänge, grillning och lek. Inglasad balkong mot allmänning och med eftermiddags-och kvällssol. Här bor du bekvämt ett stenkast till skola, förskola, matvaruaffär, pizzeria, strövområden, elljusspår, samt en kort promenad ner till Storsjön. Endast några kilometer från Östersund centrum. Bra kommunikation eller en smidig expresscykelväg tar dig hela vägen till centrala Östersund. Lägenheten är ljus, hemtrevlig och välplanerad. Köket har bra förvaring och arbetsytor, nya vita skåpluckor och utdragslådor från 2018 samt en fin utsikt mot den lugna mysiga innergården,
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lugnvik

Bostadsområdet Lugnvik är beläget ca 4 km norr om Östersund och består av stora bostadsrättsföreningar, lummiga villakvarter och strandnära lägen.

Fritid

Bor ni i Lugnvik finns det alla möjligheter till en aktiv fritid. Här finns belyst motionsspår och preparerade skidspår vintertid. 2018 invigdes Gym 24's träningsanläggning i Lugnvik och vid Storsjöns strand kan ni bada om sommaren eller bara njuta av utsikten.

Utbildning/barnomsorg

Lungvik har tre förskolor, Sjöängens förskola, Förskolan Mjölnargränd samt Junibackens förskola. Lugnviksskolan har klasserna F-9.

Allmän service

I Lungvik finns en välsorterad ICA Nära, bensinstation samt hälsocentral.

Kommunikation

Busslinjerna 6 och 8 trafikerar sträckan Östersund - Lugnvik. Vill ni hellre cykla så finns en fin cykelväg längs vattnet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.