Morellvägen 19

Morellvägen 19

Slutpris

3 650 000 kr


Odensala— Östersund

Morellvägen 19


Slutpris
3 650 000 kr

Odensala— Östersund

FÄRDIGT FÖR INFLYTT I BARNVÄNLIGA ODENSALA

Önskar du en praktiskt och modern villa i Odensala där det bara är att flytta in? Då har du hittat rätt. Välkommen till Morellvägen 19. Denna villa är uppförd i 1 1/2 plan med 6 rum varav 4 sovrum. Nuvarande ägare har både smakfullt och praktiskt gått igenom och renoverat hela huset, dess utvändiga utrymmen samt garage- och förrådsbyggnaden. Därav är det nu bara för dig att flytta in och få ett praktiskt och stilfullt hem för dig och din familj.

Hela entréplan är genomgången med nya ytskikt, ny trapp, helrenoverad tvättstuga där du praktiskt kan dra in barnvagnen. Helrenoverat badrum samt delvis renoverat kök.
Från våningsplanet når du även den trevliga tomten med lek- och gungställning, lekstuga och odlingslådor. Tomten är dessutom helt inhägnad för att förhindra små barn att springa ut i gatan. Övre plan har tre sovrum, ett allrum samt ett helrenoverat badrum 2022. Förutom detta finns även fiber och fjärrvärme installerad och alla fönster är utbytta. Garage med eldriven port, elbilsladdare och förråd i bakkant.
Varmt välkommen att höra av dig för mer information samt boka dig till visning!


Boarea
ca 120 kvm
Driftkostnad
44 848 kr/år
Tomtarea
456 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-21

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Morellvägen såldes av oss 2022-10-21. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Morellvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.