Skolgatan 37B / Odenslund / Östersund

Ett klassiskt kök för finsmakaren

Slutpris
1 275 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 656 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odenslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilrent och klassiskt vitt kök som är perfekt anpassat till den kräsne kocken. Lägenheten badar i ljus samt är rymlig och välplanerad. Här erbjuds fina ytskikt rakt i genom, gott om förvaring samt balkong med härlig eftermiddag/kvällssol.
Här bor ni i en stabil och välskött (skuldfri) förening som erbjuder låga månadsavgifter med internet inkluderat. Trevlig innergård med lusthus som man får låna.
Gångavstånd till Tegelplans centrum med matbutik, restaurang, fik och gym. Bra gång - och cykelvägar till Östersunds stadskärna samt 5 minuters cykelavstånd till universitetet.

Varmt Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.