Stenhuggargränd 15 / Lugnvik / Östersund

Trevlig 2:a i markplan

Slutpris
790 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 799 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenhuggargränd såldes av oss 2020-03-31. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Stenhuggargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har ni chansen till en av de åtråvärda lägenheterna i markplan i Lugnvik. Med ingång från markplan med, förråd alldeles intill entrén och möjlighet att kliva ut från uteplatsen direkt på gräsmattan. Denna tvårummare med sina 64 kvm erbjuder en hall som rymmer både ytterkläder och diverse förvaring. Ett kök med arbetsytor och även plats för matgrupp. Ett sovrum med möjlighet att skapa en walk-in-closet för att inte tala om det ljusa vardagsrummet med utgång till en nybyggd och inglasad balkong. Missa inte chansen till, kom på visningen och börja planera ert nya boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lugnvik

Bostadsområdet Lugnvik är beläget ca 4 km norr om Östersund och består av stora bostadsrättsföreningar, lummiga villakvarter och strandnära lägen.

Fritid

Bor ni i Lugnvik finns det alla möjligheter till en aktiv fritid. Här finns belyst motionsspår och preparerade skidspår vintertid. 2018 invigdes Gym 24's träningsanläggning i Lugnvik och vid Storsjöns strand kan ni bada om sommaren eller bara njuta av utsikten.

Utbildning/barnomsorg

Lungvik har tre förskolor, Sjöängens förskola, Förskolan Mjölnargränd samt Junibackens förskola. Lugnviksskolan har klasserna F-9.

Allmän service

I Lungvik finns en välsorterad ICA Nära, bensinstation samt hälsocentral.

Kommunikation

Busslinjerna 6 och 8 trafikerar sträckan Östersund - Lugnvik. Vill ni hellre cykla så finns en fin cykelväg längs vattnet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.