Storgatan 16 / Centralt / Östersund

Paradvåning på Stortorget

Slutpris
6 525 000 kr
Boarea
152 kvm
Avgift
1 973 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storgatan såldes av oss 2018-03-13. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Storgatan 16 med Stortorget som närmsta granne. Här har vi det stora nöjet att erbjuda Östersunds paradvåning nummer 1.
Den 152 m² stora våningen är så nära ett Penthouse som det går att önska sig!
Lägenheten ligger på översta våningsplanet, har hiss fram till entrén, fönster åt tre väderstreck och Östersunds innerstads mest hänförande och storslagna utsikt! Under innevarande år har en genomgripande renovering och ombyggnation genomförts. Här har det skapats en toppfräsch våning med en ny och modern planlösning och med genomgående höga materialval och stilren finish. Lägenheten bjuder på spatiösa sällskapsutrymmen, öppen planlösning mot ett nytt och påkostat kök, tre sovrum med lugnt läge med Storsjöteatern i ryggen och balkong med en slående utsikt som måste upplevas. Med egen entré helt avskild från den övriga våningen ligger en studio på ca 20 m² som inrymmer ett rum med nytt kök och nyrenoverad dusch och toalettrum (för närvarande uthyrd för 4500:-/månad). Fastighetens garageplatser ligger i källarplanet och nås direkt genom hiss. Bostadsrättsföreningen har en mycket god ekonomi med inkomster från butiker, kontor mm samt en blygsam belåningsgrad vilket bidrar till den förmånliga månadsavgiften om 1973:-/månad inkl internet vilket allt tillsammans gör våningen helt unik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration