Taptogränd 6 / Körfältet / Östersund

Rymlig och välplanerad 3:a på Körfältet!

Slutpris
930 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 307 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Taptogränd såldes av oss 2020-06-13. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Taptogränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Körfältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga, välplanerade 3:a på Körfältet. Med mycket bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, en klädkammare samt källarförråd och matkällare. Balkong mot innergården i söderläge med markis och trätrall. Lägenheten är i fint skick med äldre standard och för er som önskar finns chansen att sätta er egen prägel på boendet. Med en reparationsfond på drygt 23 000 kr så finns här en bra start.
Närhet till Östersunds centrum, Lillänge köpcentrum, busshållplats, skolor, grönområden, elljusspår. I Brf Kusken finns tillgång till utegym, bakstuga, hobbyrum, vallabod, gästrum m m.
Passa på att prova vår köksinspiration och provmöblering som du finner längre ner i annonsen.
Varmt välkommen på visning,

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Körfältet

På toppen av Stuguvägen, med vy över fjällvärld och centrala Östersund ligger Erikslund och Körfältet. Körfältets tidstypiska flerbostadshusområde byggdes 1968-1973. Här är det alltid nära till en hjälpande granne eller god vän.

Nöje

Precis bakom Erikslund ligger också Björkbackaparken, med sommarcafé, tennisbanor och stora lekytor för barnen. För alla ungdomar finns Frigårdsparken i närheten av Parkskolan, med skateboardramp, frisbeegolfbana, fotbollsplan med mera.

Fritid

Mitt emot Körfltets centrum (Reveljen) ligger Remonthagen, ett stort grönområde med motionsspår och skidspår. Spåren här är dessutom sammanbundna med spår som leder till till skidstadion, Odensala och Spikbodarna! Mellan husen finns ett stort grönområde med fotbolls-, basket- och tennisplan - en härlig mötesplats för barn och ungdomar.

Kommunikation

Busslinjerna 1 och 9 passerar Körfältet och busslinje 14 stannar till på Stuguvägen.

Skolor

I närområdet finns två kommunala förskolor och flera andra förskolor ligger i närheten. Här finns Körfältsskolan, en kommunal skola till årskurs 5.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.