Skottgården 285 / Oviken / Berg

Myresjöhus i Oviken

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
125/75 kvm
Driftkostnad
23 560 kr/år
Totalareal
1 977 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Skottgården såldes av oss 2018-09-24. Se alla våra försäljningar i Oviken samt även på Skottgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla (Myresjöhus) med grå fasad belägen på vacker tomt i Oviken. Väl tilltagen garagebyggnad och hundgård byggd på hörnet. Otroligt fin utsikt över landskapet när inte träden skymmer.
Entré in till huset genom grovingång/tvättstuga, sedan kommer ni direkt in till ett stort familjekök med matplats vid burspråk, i hallen finns finingången, gäst-wc och klädkammare, vidare så finns 4 st sovrum samt ett badrum med dusch och slutligen rymligt vardagsrum med gott om plats till både matsalsbord och soffgrupp. Från vardagsrum finns även utgång till altan på baksidan.

Garaget som finns på fastigheten är ett varmgarage om ca 75 kvm och det är mycket gediget byggt, dock bara en garageport, i resten av byggnaden finns 2 st sovrum och förråd med hyllor. På fastigheten finns även ett nytt fristående förråd om ca 15 kvm.
Fiber är fördraget till huset (lätt att koppla in). Promenadavstånd, ca 200 meter till busshållplats. Skola och dagis ligger ca 3 km från huset och barnen har skolskjuts dit.

Varmt Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration