Röjan 500

Röjan 500

Slutpris

1 560 000 kr


Böle— Rätan— Berg

Röjan 500


Slutpris
1 560 000 kr

Böle— Rätan— Berg

En gård med historia i Röjan!

Välkommen in i denna fantastiska och karismatiska gård belägen en kort bilresa från destinationens stora skidanläggningar. Gården byggdes under 1920-talet när även stationshuset invigdes. Då blev byn snabbt en trafikknytpunkt och gården ligger strategiskt belägen utefter väg 315 och ett stenkast från stationen. Gården har sedan de nuvarande ägarna tagit över omsorgsfullt renoverat den till bra skick och en härlig känsla fyller en när man kliver in den historiska gården. Här finns allting du behöver och mer därtill.

Nedre plan välkomnar dig med en mysig glasveranda där du kan njuta av den allra första koppen kaffe på morgonen. Hall med god förvaring och knytpunkten till hela huset. Köket är i toppen skick med kyl, frys, diskmaskin, spis och ugn från de senaste åren men känslan och karaktären från 20-talet finns helt klart kvar. I anslutning till köket ryms även en mindre tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och en egen helkaklad dusch med wc. Det stora allrummet är indelat i en rymlig matsalsdel samt en sällskapsdel med braskamin och soffhörna där ni kan spendera många timmar tillsammans med både vänner och familj. Nedre plan rymmer även ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Källarplan har under åren uppdateras med klinker och golvvärme och är idag inredd som spelrum med biljardbord och lounge för alla att trivas i. Här finns även ett helkaklat badrum med duschkabin och wc.

Övre plan är uppdelad i fyra rymliga sovrum med plats för över åtta bäddar. I alla rum ryms inte bara sängar utan goda förvaringsmöjligheter och social ytor. Här trivs man, här vill man vara och mysa, umgås och hänga. Det finns även en mindre wc i anslutning till ett av sovrummen. Ute på gården finns ett rymlig garage uppdelat i två med mycket plats för förvaring till skoter, släpvagn eller bil. Och kanske det bästa av allt, en fristående bastu. Tänd upp under eftermiddagen och njut av värmen och kasta dig i snön.

Destinationen bjuder upp till äventyr bakom varje knut och Röjan är framför allt känd för sitt goda fiskevatten. Huset är besiktigad och protokoll finns hos mäklaren.


Boarea/biarea
220/40 kvm
Driftkostnad
38 714 kr/år
Tomtarea
1 517 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-04-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.