Tullingsås 420 & 430

Tullingsås 420 & 430


Tullingsås— Strömsund

Tullingsås 420 & 430



Tullingsås— Strömsund

Renoverad villa med modern verkstadslokal

Nu finns chansen för dig som letar efter ett boende där det bara är att flytta in, samt har drömmar om att starta din egen verksamhet inom bilreparation eller liknande. Välkommen till Tullingsås 420, en väl underhållen villa med A-klassad energiförbrukning, renoverat badrum och kök med stort hörnskafferi för den matglade. Efter du ätit dig mätt i det väl tilltagna köket (samt väntat en timme) så är du välkommen att ta dig ett dopp i poolen som ni finner strax utanför den stora terrassen. En villa där ägarna har tagit hand om de dyra renoveringarna men lämnat plats för din som ny att sätta din egen prägel på ytskikten i rummen.

Grannfastigheten med adress Tullingsås 430 har en fullt utrustat verkstadslokal som också drivs av den energisnåla jordvärmen. Här har du en stor verkstadsplan samt flera verktyg och maskiner som kan hjälpa dig att reparera och underhålla fordon. Denna fastighet har en separat infart från E45:an så du kan enkelt separera yrkeslivet från privatlivet. Detta är något som inte dyker upp varje dag eller ens varje år, så välkommen till Tullingsås, "Byn med utsikten" och starta ert nya kapitel i livet.


Boarea/biarea
130/59 kvm
Driftkostnad
55 690 kr/år
Tomtarea
4 582 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Tullingsås såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Strömsund samt även på Tullingsås.

Boka värdering

Mustafa Cengiz

Assistent
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.