Ottsjö Sjöstigen 8

Ottsjö Sjöstigen 8


Ottsjö— Undersåker— Åre

Ottsjö Sjöstigen 8Ottsjö— Undersåker— Åre

Naturskön tomt i Ottsjö!

Nu finns möjlighet att förvärva en naturskön tomt i Ottsjö, perfekt för att bygga sitt drömhus för permanent - eller fritidsboende. Tomten är belägen med en magnifik utsikt över Ottfjället och Ottsjön.
Den natursköna omgivningen i Södra Årefjällen ger en oöverträffad levnadsupplevelse för naturentusiasten och den som söker stillhet. Här finns gott om möjligheter till utomhusaktiviteter året om, inklusive vandring, skidåkning, fiske och utforskande av de omgivande fjällen. På södra sidan finns en härlig, långgrund sandstrand med fantastiska solnedgångar. Här finner man inloppet till Storån, som bjuder ett enastående fiske. På norra sidan finns vackra platån och Språngsdalen med sommar- och vinterleder mot bland annat Ytterstvallen och Hållfjället. Till Åre är det cirka 3 mil. Bara 5 km till Trillevallens skidanläggning med 8 liftar och 21 nedfarter, 12 mil preparerade tur- och längdspår samt backrestaurangen Ripan.

Anslutningspunkter för V/A, el samt fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgift för el och V/A tillkommer. Anslutningsavgiften för el är enligt 2023 års taxa 44.375kr inkl moms. För frågor avseende el kontakta Jämtkraft:
Växel: 063-14 90 00
Mail: info@jamtkraft.se
Tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Frågor avseende byggrätt/bygglov samt anslutningsavgift V/A hänvisas till Miljö och Byggkontoret på Åre kommun. Uppskattad anslutningsavgift för V/A är ca 250 000:-
Växel: 0647-161 00
Mail: byggenheten@are.se
Förhandsbesked finns, se detaljer för byggnation under dokument.

Välkommen till Ottsjö - enligt många den vackraste byn i Jämtland!


Tomtarea
1 090 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÅRE OTTSJÖ 1:350
Såld
2024-01-31

Mäklarhuset Åre

Denna tomt på Ottsjö Sjöstigen såldes av oss 2024-01-31. Se alla våra försäljningar i Undersåker samt även på Ottsjö Sjöstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad