Ottsjö

Ottsjö

Slutpris

9 000 000 kr


Undersåker— Åre

Ottsjö


Slutpris
9 000 000 kr

Undersåker— Åre

Kommande exklusivt tomtområde med fantastiskt läge i vackra Ottsjö !

Fastigheten är belägen i den västra delen av Ottsjö där den gamla slalombacken och liften en gång fanns. Belägen väster om Olivehällsområdet och med en mycket bra placering i rakt söderläge. Fastigheten faller relativt jämt och behagligt med några platåer. Fastigheten är placerad mellan ca 550 möh till ca 670 möh med en fallhöjd om ca 120 meter. Fastighetens längd är ca 800 meter och bredden upptill är ca 250 meter, i mitten på fastigheten är den bredaste delen ca 400 meter och i den nedre delen ca 150 meter. Den del av fastigheten som är belägen på andra sidan om Ottsjövägen (där det idag finns pistmaskinsgarage mm) kommer att avstyckas och kommer ej att ingå i försäljningen (ca 2 500 kvm).

Beräknat antal tomter kan uppgå till ca 100 stycken.

Enligt kommunens riktlinjer önskar man att "den huvudsakliga bebyggelseutvecklingen i södra Årefjällen bör ske som komplettering och förtätning av byar och fritidshusområden där förutsättningarna finns för gemensamma vatten- och avlopplösningar - spridd bebyggelse bör undvikas". Kommunalt v/a finns idag ca 400 meter från fastighetens gräns.

Mycket matnyttig information om byn Ottsjö finns på www.ottsjo.se. Information om skoterleder mm se länkar under "dokument och länkar" i slutet av annonsen.

Köparen ansvarar för att upprätta detaljplan och köpet villkoras med att denna godkänns.


Tomtarea
257 286 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
ÅRE OTTSJÖ 2:122
Såld
2020-06-05

Mäklarhuset Åre

Denna tomt på Ottsjö Harsigen såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Undersåker samt även på Ottsjö Harsigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.