Terrassvägen i Björnrike / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen / Nyproduktion

Nybyggda hus i obelånad förening - endast två hus kvar!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
130 kvm
Avgift
3 249 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnrike Terrassvägen såldes av oss 2020-10-27. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Terrassvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till BRF Terrassvägen i Björnrike. Här finns tre exklusiva hus högt uppe i Björnrike med backen som närmsta granne. Ett hus är sålt, men två finns kvar till försäljning. Arkitekt Marcus Abrahamsson (tidigare Nyréns och Sandellsandberg) har här skapat moderna fjällboenden som ändock smälter in i den omgivande naturen.

Husen byggs hantverksmässigt i lösvirke från grunden och du har panoramautsikt mot Sonfjället genom de stora fönstren. Ifrån köket/allrummet når du balkongen där du kan njuta av både Sonfjället och solnedgången. Fem möjliga sovrum och väl tilltagen relaxavdelning med bastu gör att flera familjer kan njuta av detta livsstilsboende.

Har du skidåkning som ditt största intresse är detta boende perfekt för dig, för här finns skidbackarna runt hörnet av husen. Bräjks matbar ligger några meter upp i backen och kommer antagligen bli din kvarterskrog där du kan slå dig ned till förmiddagsfikat, lunchen, afterski eller middagen. I Björnrike finns även fina längdspår, butiker och restauranger, ta en titt på vår drönarvy för att se hur nära du har allting. Håller du Björnrike kärt och letar fritidsboende här, så kan det nästan inte bli bättre än såhär!

Bostadsrättsföreningen består av tre hus, två rymliga på 130 kvm och ett mindre hus på ca. 50 kvm. Tillträde kommer att ske innan vintersäsongen och det är först till kvarn som gäller, så passa på att köpa ditt drömboende redan idag. Obelånad förening. Ta gärna kontakt med oss för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björnrike

Björnrike är ett av resmålen i destination Vemdalen som, tillsammans med Vemdalsskalet och Klövsjö/Storhogna, erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. Björnrike profileras av sin trevliga utförsåkning i sydvästläge, med många barnvänliga backar och vacker utsikt över Sonfjället.

Skidåkning

I Björnrike lyser solen upp backarna hela dagen om vädret tillåter. Här finns Sveriges längsta Expresslift Grizzly Express. Från samtliga liftavstigningar kan du välja mellan att åka en lätt eller svår pist. I Björnrike är backarna långa och härliga och på flera ställen finns trevliga grillplatser där man kan samlas för lunch eller fika. Då många samsas om samma eld kan nya vänskaper lätt uppstå och barnen kanske hittar en ny skidkompis! Björnrike är också parkåkarnas paradis. Här har man satsat både på en barnpark för de lite yngre åkarna. Högst upp i skidområdet ligger SkiStar Snow Park. Här finns gröna, röda och svarta hopp och features. Här finns två längdspår, ett längst upp i området som inte är elbelyst och måste njutas på dagtid. Det andra ligger längst ned, inte långt från Björnrike Torg, och är elbelyst.

Service och restauranger

Björnrike Torg växer fram i nedre delen av Björnrike. Det är härifrån expressliften går, här finns en stor parkering och här har Skistar sin gästservice, Concept Store och skidhyra. Här finns planer på mer infrastruktur och komersiella lokaler och torget kommer att växa i framtiden. I Björnrike Centrat, som ligger längre upp i Björnrike, ligger en ICA-butik och ett gym med fjällets snyggaste utsikt. Här har också Skistar en mindre skidhyra och shop. I området finns flera restauranger både för lunch och middag.

Kommunikationer

Känns det långt eller allmänt jobbigt att åka bil till Vemdalen kan du boka en både miljövänlig och smidig resa med tåg till/från järnvägsstationen Röjan/Vemdalen där transferbuss Snöpendeln ansluter för vidare resa till/från Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen by och Björnrike. Transfertid 10 – 25 minuter. Tågen går från Malmö via Göteborg och vidare uppåt utan byten. Det går också dagtåg från Stockholm. Tågen går under vintern. Sommartid går inlandsbanan förbi Röjan. Från Cityterminalen i Stockholm och hela vägen till Vemdalen kan du också åka med bussen Härjedalingen som sedan stannar på flera ställen i vårt område. Härjedalingen går hela året. Man kan även flyga till Sveg eller Östersund från Stockholm Arlanda.

Familjeliv

I Björnrike heter barnområdet Björnvallen. Här finns Valles skogsbana, Valles musikstudio, en minipark enkla hopp och rails, rullband, pulkabacke och enkla skidbackar. Björnvallen är också samlingsplats för skidskolan. Sameland ligger i Björnvallen och är en upplevelse för alla åldrar och ett lärorikt möte med en spännande kultur hos samerna, ett av världens urfolk. Sommartid finns en äventyrsstig som erbjuder fina miljöer för hela familjen. Både sommar och vinter kan man gå upp på fjället och känner man sig stark kan gå till Vemdalsskalet och Vargen över fjället.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.