Björnrike Blåbärsvägen 19 A

Björnrike Blåbärsvägen 19 A

Slutpris

4 875 000 kr


Björnrike— Vemdalen— HÄRJEDALEN

Björnrike Blåbärsvägen 19 A


Slutpris
4 875 000 kr

Björnrike— Vemdalen— HÄRJEDALEN

Exklusiv lägenhet vid skidbacken

Den här lägenheten har en klass för sig. Den är större än många hus med sina 139 kvm och du får sex sovrum med totalt tolv bäddar, varav tre med dubbelsäng. De många bäddarna är givetvis matchade med en riktigt stor matplats, två allrum, badrum med dubbeldusch och bastu, badrum med dusch och ett wc-rum. Totalt tre duschar och tre toaletter. Entréhallen är lätt att hålla städad, snygg och undanplockad då alla skidkläder, hjälmar och pjäxor har sin plats i den kombinerade klädkammaren/tvättstugan som ligger i anslutning till entrén. Här finns plats att sitta när pjäxorna ska på och här kan du stänga dörren om stöket.

Snyggt Myresjökök med gott om skåp. Vinkylen garanterar tempererad dryck och kanske väljer du handdisken för att få njuta av den fina utsikten mot Sonfjället medan jobbet utförs. Från allrummet har man utgång till den mycket generösa altanen där man lätt dukar upp för 12 personer till afterski eller en sommarmiddag. Några stavtag från lägenheten ligger skidbacken som tar dig ned till barnområdet och skidskolan. Tycker du att det låter perfekt? Det ÄR perfekt! Hör av er till oss för att boka in en visning, men börja gärna med en titt i vår drönarvy där du kan klicka dig in på en VR-visning.


Boarea
139 kvm
Avgift
3 409 kr/mån
Rum
8 rum (6 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-04

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Blåbärsvägen såldes av oss 2021-09-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Blåbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.