Björnrike Lingonstigen 7 / Björnrike / Vemdalen / Härjedalen

Riktigt fin enfamiljsstuga på Björnterrassen

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea/biarea
55/10 kvm
Driftkostnad
32 850 kr/år
Totalareal
583 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-11-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnrike Lingonstigen såldes av oss 2018-11-09. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Lingonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lugnt och skönt, fantastisk utsikt mot Sonfjället och ändå så nära backen. En mycket hemtrevlig stuga för en familj. Du har världens möjlighet nu om detta är vad du söker. Den här välskötta stugan består av två sovrum med totalt 5 bäddar idag. Mysigt allrum och matplats och kök med utgång till en härlig altan där den fina utsikten kan njutas. På tomten utanför stugan finns en bastu. Till och från stugan kan man ta sig på skidor i snödrivan bredvid vägen när snön väl lagt sig. Övrig tid är det endast en kort promenad med skidor på axeln. Orkar man gå uppför bara en liten bit längre hittar man Björnrikes senaste och din närmaste restaurang, Bräjks, som snabbt fylldes av gäster både till lunch och middag under förra säsongen. Titta in på vår VR-visning och drönarvy för att få bästa upplevelse av stugan och läget!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.