Björnrike Lostigen 14 D

Björnrike Lostigen 14 D

Slutpris

1 600 000 kr


Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

Björnrike Lostigen 14 D


Slutpris
1 600 000 kr

Björnrike— Vemdalen— Härjedalen

En övervåning till salu i omtyckta Björnbyn

När denna förening lades ut till salu såldes övervåningarna fort ut, men nu får man en ny chans när denna lägenhet säljs! Den ligger i huset längst upp, i ett ostört hörn av föreningen, med fin utsikt från kök och allrum. För dig som inte känner till lägenhetstypen sedan tidigare kan vi berätta att detta är 60 smarta kvm med tre sovrum och totalt 6 bäddar, badrum med bastu, wc-rum och trevligt kök och allrum i öppen lösning. Med promenadavstånd till Ica och gym och mycket kort väg till skidbackarna är det här ett toppenläge på Björnrike.

Lägenheten ligger för uthyrning hos Skistar denna säsong och som ny ägare är du bunden till det avtalet till säsongens slut. Vid tillträde under säsongen övertar du intäkterna för uthyrningen.


Boarea
60 kvm
Avgift
2 428 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-04

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Björnrike Lostigen såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Lostigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.