Fridas stig 20-28

Fridas stig 20-28

Slutpris

3 995 000 kr


Storhogna— Vemdalen— Berg

Fridas stig 20-28


Slutpris
3 995 000 kr

Storhogna— Vemdalen— Berg

10 drömlägenheter i fjällen

Vem har inte drömt om ett perfekt fjällboende? Där du kliver in genom dörren och slås över lugnet som fjällen ger dig?

I de här tio stycken nyproducerade lägenheterna samsas exklusiva materialval med perfekt planlösning för den bekväma fjällsemestern året om. Husen byggs som parhus med två stycken lägenheter i två plan, med stora härliga fönster i nordost för ljusinsläpp. Övervåningen rymmer inte bara ett stort härlig kök och vardagsrum med öppen planlösning och med hjärtat en härlig braskamin. utan även ett mindre sovrum. Plats för antingen en större enkelsäng eller varför inte inreda ett kontor? Eller ett ungdomsrum där de kan hänga för att spela kort eller tvspel medan de vuxna lagar middagen. I anslutning till hallen finns även en wc med dusch.

Undervåningen känns som ett eget hem! Två sovrum med plats för dubbelsängar och ett extra utrymme med tvättmaskin, torktumlare och plats för förvaring. Ett allrum som med fördel kan inredas som en lounge inför det bästa av allt! En härlig värmande bastu med duschrum och en mindre wc.

Hela lägenheten andas fjällen, fantastisk träpanel på samtliga väggar. Klinkergolv i hall och badrum och trägolv i de övriga utrymmen. Självklart med värmande golvvärme. Terrass på både över och under plan.

Mer information hittar du på http://www.blacktimberlodges.se. Bofaktablad, materialspecifikation m.m hittar du under dokument och länkar. Prel.tillträde under Q2 och Q3 2022.


Boarea
93.8 kvm
Avgift
2 834 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
1 och 2
Såld
2021-09-23

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Fridas stig såldes av oss 2021-09-23. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Fridas stig.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.