Harrströmsvägen 19 A

Harrströmsvägen 19 A

Slutpris

2 075 000 kr


Sångbäcksvallen— Vemdalen— Berg

Harrströmsvägen 19 A


Slutpris
2 075 000 kr

Sångbäcksvallen— Vemdalen— Berg

Bostadsrätt med härlig och ljus planlösning!

Varmt välkommen till Harrströmsvägen 19A - här erbjuds ett inflyttningsklart parhus på 75 kvm.

På en lugn sidogata är detta optimala boende tillgängligt för hela familjen. Ett stilrent boende uppfört 2018 med en härlig vy över fjällen. Invändigt har huset en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster som vetter mot söder. Här finns en braskamin att njuta av vintertid och den härliga uteplatsen är gjord för att laga goda middagar under vårvintern. Entré med klinker och golvvärme samt garderober med plats för förvaring. Vidare finns tre rymliga sovrum som idag är inredda med en dubbelsäng i det större och våningssängar i de två mindre. Här finns även ett helkaklat badrum och en bastu. I anslutning till entrédörren finns ett förråd med tvättmaskin och torkskåp. Utöver detta finns ett fristående förråd, perfekt för skoter, skidor, pulkor och grill m.m.

Bostadsrätten är belägen i Sångbäcksvallen med närhet till skoterled. Högre upp i området finns Klövsjö skidområde med anslutningslift till Storhognas skidbackar och fina längdspår. Sommartid erbjuder området vandrings- och cykelleder, två golfbanor och fiskemöjligheter. Ta gärna en titt på vår VR-visning och drönarvy för att få en bättre uppfattning om bostaden och läget.


Boarea
75 kvm
Avgift
2 987 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-17

Mäklarhuset Vemdalen

Denna lägenhet på Harrströmsvägen såldes av oss 2023-04-17. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Harrströmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.