Jutbacken 3 / Vemdalen / Härjedalen

Villa i Vemdalen By

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
101 kvm
Driftkostnad
37 316 kr/år
Tomtarea
1 374 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-21
Bostaden är såld!

Denna villa på jutbacken såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på jutbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En Älvsbyvilla med stora möjligheter centralt i Vemdalen. Huset är i två plan, där man fram till idag bott på markplan som rymmer tre sovrum, ett badrum med dusch, vardagsrum, rymligt kök/matrum och en tvättstuga. Markplan har en boarea om 101 kvm. Övre plan är helt oinredd och saknar även isolering. Golvytan är stor som nedervåningen men här finns ytor med snedtak. Den här våningen rymmer många möjligheter för en ny ägare som önskar göra något av den. Läget är optimalt. Med fantastisk fjällutsikt, på en lugn villagata med gång/cykelavstånd till allt i byn kan det nästan inte bli bättre. Vemdalens alpina skidåkning ligger endast några kilometer bort och i närområdet finns fina skidspår och områden/skog att promenera i.

Vi bedömer att huset har visst renoveringsbehov men stor potential att bli det perfekta boendet för någon som vill bo centralt i byn. På fastigheten finns ett oisolerat garage. Huset är besiktigad, protokoll finns på förfrågan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.